Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Beko Yazarkasa Pos Cihazı Devir İşlemi

10 Eylül 2024 16:31

İşletmemi kapatmam sebebi ile Beko Yazarkasa Pos cihazımı satmak/devir etmek istedim. Hem çağrı merkezi ile görüşerek hem de servise direkt giderek prosedürü öğrenmek istedim.
Geçici kapama için 1400 TL, devir işlemi içinde 2500 TL servise ödeme yapılması gerektiğini söylediler. Bu arada geçici kapama yapmadan devir edilemeyeceğini söylediler.
Yani benim bu cihazı başka bir işletme üzerine verebilmem için servis 3900 TL para istiyor ( Beko merkezin bu ücretten haberi var).
Beko gibi köklü bir firmanın böyle bir para oyununa ihtiyacımı var.
Sıfır fiyatı 9500 olan cihaz için, 2. El devir masrafının 3900 TL olması normal midir?
Şahsen bendeki Beko marka ismi ve büyüklüğü yerlere indi. Bunu okuyan arkadaşların da fikir sahibi olması adına buraya yazdım. Bir malı, eşyayı, arabayı vb. Ürünü alırken mutlaka 2. El piyasası da düşünülür. Beko'nun maalesef bunu kötüye kullandığını düşünüyorum.

11 Eylül 2024 14:19 (Şikayetten 21 saat sonra)
21 Eylül 2024 15:17

Maalesef en kısa sürede iletişime geçeceğini söyleyen müşteri hizmetleri benim ile iletişime geçmedi. 2 adet cihazım var ve satmaya çalışıyorum. Cihazların devir ücretini öğrenen alıcılar almaktan vazgeçiyorlar. İnsanları sıfır cihaz almaya yönlendirmek için size güvenip ürününüzü alan benim gibi müşterileri kaybediyorsunuz. İş yerini kapatan bir insan zaten genelde zor durumdadır. Düşene Bir tekmede siz vuruyorsunuz.

Mahmut
09 Ağustos 2024 16:13
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
11 Temmuz 2024 09:35
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Beko Yazar Kasa Devir Ücreti

Kadir