Seher sonuçtan hiç memnun değil

Beko Televizyon, Kendi Kendiliğinden Kapanıyor. Kendiliğinden

11 Eylül 2024 11:22

B50 D790 b Beko Televizyon. Ürünü 28 Mart 2024 aldım. Televizyon kendi kendine kapanıyor. Sonra televizyonu kapatıp açtığımızda ekran gelmiyor. Fişten çekince tekrar ekran geliyor. Kendiliğinden Android sayfasına geçiyor. Kumanda çalışmıyor. Televizyon sistemi çok ağır. 3 kere servis çağırdım. Hiçbir şey yapılmadı. En son gelen teknik serviste kendiliğinden kapanmasını normal buldu. Değişim istediğimi söyledim. Hiçbir şey yapmadan gitti. Beko'nun bir serisinde hatamı var. Bu seride burda çok şikayet var. Beko bunu bike bile müşterilerini mağdur mu ediyor. Tüm beyaz eşyam Beko veya Arçelik. Ama televizyonda böyle bir sorun yaşadım. Çok üzgünüm. Gerekenin yapılmasını istiyorum

Özcan
Özcan

Çok yüksek ihtimalle Beko'nun bu modelinde problem var bunu Beko da teknik servisi de biliyor. Aynı problemden yüzlerce şikayet almışlardır ama ürünü geri toplamak işlerine gelmiyor. Aynı model TV yi geçen sene ben de aldım aynı problemi yaşıyorum. Kendiliğinden kapanıyor. TV kumandası ile açılmıyor. Fişi çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyor. Teknik servis geldi 10 dakika oturdu kapanmıyor deyip gitti. Kendisine ara ara yapıyor dedim. Video kaydı alın dedi gitti.

Ali
Ali

Sayın Tüketici, aynı ürünün aynı ve hem de daha farklı sorunları Bende de var. İki defa servis geldi olmadı, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum değişim oldu, yine aynı... Galiba fabrikasyon sorunlu bir TV. Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne yeniden başvurdum bilirkişi gelmesini bekliyorum. Değişmek de sorunu çözmüyor, gelende muhtemelen aynı olacak. Para iadesi alabilirsiniz diyorlar ancak alsam ne❓ ülke enflasyonist bir ülke zamanında ödediğiniz o paraya şimdi başka bir TV almanız mümkün değil ❗ Ne olacak bilmiyorum ama bildiğim tek şey ben Beko'dan daha bir şey almam‼️

Seher

Bize servis geldi. Televizyonu götürdü. Yazılım yüklemişler. Güya ama hiçbir sorun yokmuş. Orada bir dorun olmamış. Biraz düzelme oldu. Eskidi kadar sık kapanmıyor. Benim evde ağır hastan var. Unun için uğraşacak zamanım yok. Ama kimseye Beko televizyon önermiyorum. Ben 2013 yılında iki tane LG almıştım. Ondan çok memnun kaldım. Mart ayında bu televizyona 20000 TL verdim.

Burak sonuçtan çok memnun

Burak
10 Nisan 2025 19:17
"Keşke şikayet etmeden düzeltilseydi, yazdıktan sonra çok ilgilendiler. Teşekkürler..."
Ender sonuçtan çok memnun

Beko Crystal TV'de Bitmeyen Sorunlar