Ali sonuçtan memnun

Beko Kurutma Makinesi Sorunu: Çözüm Bekleyen Müşteri

16 Ekim 2024 19:23
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“İlk şikayetimi yazdıktan 1 gün sonra iletişime geçti Beko. Ürünü atölyeye alıp incelemek istediler ve kısa sürede sonuca bağlayıp ürünü tamir ettiler. Ve makinem gelene kadar anlık gelişmelerden temsilci arayıp sürekli bilgi verdi. Teşekkür ederim.”

Beko kurutma makinem süresi takılıyor ve ıslak çıkarıyor idi. Garantisi devam ettiği için servis çağırdık gelen teknisyen arkadaş kapak kısmından hava kaçırdığı için, tam kapanmadığı için sorun oluyor. Süre bitmiyor ve ıslak çıkarıyor dedi. Ertesi hafta arkadaşlar geldi. Conta ve kapağı değişti yine olmadı tekrar kayıt oluşturdular bu sefer ön yüzünü sacını değiştireceğiz dediler ve değiştirdiler yine olmadı. Sorun çözülmedi. Geri dönüş olmadı servisten ben kendim aradım ne olacak diye bölge ile görüştük değişime onay verilmedi dediler. Peki ne olacak dedim biz uygun zamanda alalım atölyede bakalım yapmaya çalışalım. Olmazsa bölgeye ısrar edelim dediler. Değişim için. Yani sorunu kendilerinin bunu kabullenmeyip ortada bırakıldık. Yani yapacak bir şey yok deniliyor resmen. İşimiz Allah'a kaldı yani tamda lazım olan şu mevsimde ortada bırakıldık. Beko pişmanlık. Ortada kalmak, servise giden ürününüzün takibini kendiniz yapmak, arkasını kovalamak isterseniz tabii ki de Beko!

17 Ekim 2024 10:05 (Şikayetten 14 saat sonra)
02 Kasım 2024 10:50

Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2024 17:33
"Teşekkür ederiz"
Beko Kurutma Makinesinde Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
24 Mart 2025 15:14
Beko Kurutma Makinesi: Sürekli Sorunlarla Boğuşuyorum!
Beko Kurutma Makinesi: Sürekli Sorunlarla Boğuşuyorum!
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Semanur
12 Haziran 2024 11:07
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kurutma Makinesi Sorunları Bitmiyor

Fatma