Muaccel sonuçtan çok memnun

Beko Km99 Kurutma Makinesi Parça Değişimi

13 Şubat 2024 17:18
Muaccel'in Teşekkür Mesajı
“Ürününüze sahip çıktığınız için teşekkürler.”

Henüz alışımızın üzerinden 1 yıl geçmemiş olan Beko kurutma makinesi aynı sorundan dolayı 2. Parça değişimine gidiyor. Alındıktan takriben 1 ay sonra kapağı da değişmişti onu da şerh düşeyim. Ben bu ürünün parçalarının değişmesini değil, artık komple değişmesini talep ediyorum. Simdi bu yazıyı/şikayeti Beko yazan her yere de yazacağım.

14 Şubat 2024 13:14 (Şikayetten 19 saat sonra)
17 Şubat 2024 15:02

Merhaba tekrar, 23.04.2023 de aldığımız kurutma makinesi bugün yine servisten geldi, kapak değişimi 2. Kere yapılmış şekilde. Yani bu makine daha senesini doldurmadan kapağı 2 kez, dijital ön paneli 1 kere değiştirildi. İçimdeki Fakir ruh değişen parçalara yazık diyor, çünkü sorun devam ediyor. Lokasyonumuz Adana, kurutma makinesini kullanabileceğim en Optimum dönemde kullanamıyor olmaya mi yanayım yoksa etrafa öve öve bitiremediğim "kurutma makinesi kullanma avantajinin" elimde patladığına mi bilemiyorum. Bu cihazı lütfen değiştirin. Görünmeyen kısmına verdiği zararı bilemeyeceğim için bu makineye daha fazla yeni parça takip zamanı da maddeyi de ziyan etmeyin lütfen!

22 Şubat 2024 15:15

Tekrar merhaba. Buradan ve Instagram'dan yazmamla başlayan süreç hızlı işledi. Ama mağduriyet uzatilmadi, bugün makinem yenisiyle değiştirildi. Hızlı aksiyon ve sonuç için çok teşekkürler.

22 Şubat 2024 15:17

Ürününüze sahip çıktığınız için teşekkürler.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kurutma Makinesi Sorunları Bitmiyor

Fatma