Sema
02 Temmuz 2024 20:46

15 Haziran tarihinde Beko'dan klima aldık. Montajının ücretsiz olacağını ama elektrik bağlantısının yapılmayacağını söylediler. Bugün güzel bir paketleme ile teslim aldık, güzel bir şekilde de montajı yapıldı fakat elektrik bağlantısı aynen denildiği gibi yapılmadı. Elektrik bağlantısı için öncelikle ustayı bizim bulmamız gerekiyor, sorduğumuz usta 750 TL ücret istiyor. Bu nasıl ücretsiz montaj oluyor? Beko gibi bir firma klima montajı için neden sadece iklimlendirme teknisyeni çalıştırıyor, ekibe neden elektrik teknisyeni dahil edilmiyor? İki kişilik ekip gönderiyorlar bu iki kişiden biri neden elektrik teknisyeni değil? Bu durumda hem 34000 TL klima ücreti ödemiş olduk hem usta peşinde koşuyoruz (günümüzde usta bulmak zor, üstelik montaj geç
bir saatte bittiği için bu saatte bulmak daha da zor) hem de üstüne elektrik bağlantısı için ücret ödeyeceğiz. Ayrıca bizim bulacağımız ustanın klimaya zarar vermeyeceğinin garantisi var mı? Garanti kapsamındaki bir aletin tüm bağlantılarını firmanın üstlenmesi gerekmez mi? Elektrik bağlantısı için Beko firmasının desteğini bekliyorum.

03 Temmuz 2024 11:32 (Şikayetten 14 saat sonra)

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
17 Temmuz 2024 17:58
Beko Klimanın Montajında Ücret Talep Edilmesi
Beko Klimanın Montajında Ücret Talep Edilmesi

Feyza
27 Haziran 2024 18:23
Gökçem sonuçtan hiç memnun değil

Gökçem
01 Ağustos 2024 13:09
Beko Servis Yeni Klimayı Çalıştırmadı!
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
04 Ağustos 2025 12:54
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
25 Haziran 2024 09:57