Musa sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 00:51

Beko Klima Montajı yapılırken ben evde değildim eşim evde idi balkona duvara asalım balkon dar yerde olmaz diye söyledim.
Montajı yapan arkadaşlar olmaz yalıtım var duvarda sarkma yapar oraya aşamayız deyip iç üniteyi takip dış üniteyi balkona alelade bırakıp gitmişler. Dış ünitenin enerji alacak kablosunun topraklama hattını bağlamamışlar eklediğim fotoğrafta var. Onu da elektrik tesisatını çektikten sonra anladık elimizi elektrik çarpıyordu. Neyse aradım tekrar servis geldi baktı. Sonra dönüş yaptılar ilk kurulumda duvara montaj yapılmadığı için şu anda yaparsak ücretli olur 2880 lira ücreti dediler. Ben zaten ilk kurulum da duvara asılsın dedim ama bahane uydurup asmadılar. Aynı binada başka daireler de balkon duvarına asılmış klimalar var. Bununla alakalı servis ile sorunu çözemedim. Aldığım bayiye izah ettim. Tam biz servisle konuşuruz montaj yaptırırız dediler. Hala dönecekler. Dönüş bekliyorum ilgili firmadan.

03 Temmuz 2024 11:34 (Şikayetten 10 saat sonra)
05 Temmuz 2024 12:50

Problem hala çözülmedi hala sanki hiçbir şey yazmamışım gibi 3000 lira ücret ile takalım diyorlar zam yapmışlar ona da ;) her geçen gün zamlanıyor hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz

12 Temmuz 2024 08:21

Hala sonuç alamadım 5 lira eksik vermiş olsaydım şimdiye icra gönderirlerdi ama kendi hatalarını düzeltmek için hiçbir çaba sarf etmiyorlar müşteriye verdikleri değer bu kadar parayı alana kadar güler yüz sonrası kapı duvar.

04 Ağustos 2024 22:44

Tüketici Hakem Heyeti başvurusu sonrası istediğim şekilde ücretsiz montaj yapıldı problemim çözüldü

Meral sonuçtan hiç memnun değil

Meral
26 Ağustos 2024 21:17

Özcan
11 Ağustos 2023 21:10
Beko Yanlış Yere Yapılan Montaj Sonrası 2000 TL Ücret
Türk sonuçtan hiç memnun değil

Beko Klima Elektrik Bağlantı Ücreti

Türk
03 Temmuz 2024 20:52
Beko Klima Elektrik Bağlantı Ücreti

Sema
30 Ağustos 2023 02:06
Beko Klima Montajı Sorunu
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
07 Eylül 2023 16:12