Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Beko Klima Kuzey Adana Yetkili Servis

Hazal
27 Ağustos 2024 03:53

Beko Klima Kuzey Adana yetkili servis müşteri hizmetlerinin belirttiği 1100 lira olan bakım ücretini 1500 lira olarak aldı. Tabii ki gereken itirazı yaptım, farklı yetkili servis gelsin istedim fakat bulunduğum bölgeye başka yetkili servis bakmıyormuş. Mecburen kabul ettim ama bu durumu müşteri hizmetlerine şikayet edeceğimi söyledim ve ettim de. Bu akşam eve gelen servis elemanı sadece iç üniteyi sözde yıkadı, dış üniteyi elini pervaneye yaklaştırıp kontrol edip gaz kaçağı olmadığını söyledi. Benim bildiğim cihazla ölçüm yapılır. Eleman gidince iç üniteye bakmaz olaydım. İçi ıslak, hadi bu normal dedim, çeşme suyuyla yıkandı ya ama içindeki simsiyah kirler öylece duruyor. Ayrıca klimayı duvardan ayırmış, resmen klima sallanıyor. Bunu yetkili servisin aramızdaki fiyat tartışmasından dolayı bilerek yaptığına eminim. Bir an önce tekrar mümkünse başka yetkili servis gelip hem temizlik hem de yerinden oynatılan klimayı yapsınlar. Bin pişman oldum Beko aldığıma. Yıllardır diğer odalarda DemirDöküm kullanırız, böyle bir şey olmadı. Adamlar profesyonel, işlerini tertemiz yapıp gidiyorlar.

27 Ağustos 2024 12:51 (Şikayetten 8 saat sonra)

Ferhat

Aziz
07 Haziran 2024 10:00

Okan
21 Ağustos 2023 23:47
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
21 Temmuz 2024 20:53