Beko Klima İle Bitmeyen Çile: Ne Yazın Soğutuyor Ne De Kışın Isıtıyor

Aslan
16 Aralık 2024 15:01

Ağustos 2024 te aldığım 12 lik Beko ekolojik inverter klimadan dolayı 4 aydır çekmediğimiz çile kalmadı. İlkinde vakum yapmamışlardı çağırdım vakum için geldiler. Bilmeyen yetkili servis klima gazı boşaltarak vakum yaptı. Bu yüzden hiç soğutmadı. Daha sonra aradım dış üniteyi değiştirdiler. Yine klimanın kendisine bile hayrı olmadı yani ne yazın soğuk ne de kışın sıcak yapıyor. 8 sene önce aldığım eski klima bile bundan kat kat daha iyi! İade etmek istiyorum ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim!

17 Aralık 2024 09:35 (Şikayetten 18 saat sonra)

Eren
Eren

Dış ünite değişirse sorun Düzelir

Aralık ayında 3 adet Beko Klima montajı yaptırdım. Vakumlama yapmadan üniteleri bağlayıp cihazları devreye alıp gittiler. Vakumlama yapılması gerektiğini tesadüfen burada öğrendim. Ülkede işini layıkı ile yapan usta ve sattığı ürünün arkasında duran firma kalmadı mı arkadaş, bu nedir anlayamadım.

Aslan bey merhaba, Sorununuz çözüldü mü? Benzer şikayetlerin aynısını aynı işlemler ile bende yaşadım. Gaz değişti olmadı, motor değişti olmadı, olan tek şey aldığımız cevap; ''mühendislerimizden gelen bilgiye göre klimanız sorunsuz '' sizlerde benzer cevabı aldınız mı?

Armağan sonuçtan hiç memnun değil

Armağan
14 Ağustos 2024 18:59
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Nehir
20 Temmuz 2023 13:06
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 23:20

Beko Kategorileri