Ali sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kaprisli Çamaşır Makinesi

23 Eylül 2023 17:44

Bir süre önce bu makineyi aldık. Aldığımız günden beri kurutma sırasında yoğun bir plastik kokusu, çamaşırların kurutmalı programlardan ütülemeyecek kadar buruşuk çıkması, ürünlerin torba gibi toplanması ve program sürelerinin 2 saate kadar gecikmesi sorunlarını yaşadık. İlk servisi aradığımızda gelen servis görevlisi kokunun zamanla geçeceğini belirtip quick shine kazan temizleme tozu önerdi ve kendisinden aldık.

Buruşma problemi için “makineyi üst üste çalıştırmayın en az 2 saat ara verin, yıkama sırasında banyo kapısını açık bırakın, büyük parçaları ayrı yıkayın” gibi ilginç talimatlar önerdi. Bütün hepsini yapmamıza rağmen sorun çözülmedi. Tekrar servisi aradık, gelenler problem olmadığını, “bu makineden yıkama ayrı kurutma ayrı makinelerden beklediğinizi beklemeyin” diyerek, ısrarımızla kontrol etmek için makineyi servise götürdü.

Götürürken de “götürüyor olmamız sorun olduğu anlamına gelmez” diyerek de uyardı. Makine söylenen tarihten sonra teslim edildi, makinede hiçbir problem olmadığı söylendi. Servis gittikten sonra makineyi çalıştırdığımızda makinenin sabit durmadığını, yıkama esnasında yürüyüp gittiğini gördük. Servisten yeni sorunlarla gelen makine koku yapmaya ve diğer sorunlarını yaşatmaya devam ediyor.

Anlamadığım şey, gelen servisin en baştan problem olmadığını ısrarla belirtmesi. Mükemmel bir ürün yapıldıysa neden beklentileri karşılamıyor? Makinenin kullanma talimatından öte kaprisleri var, kurutma kısmını kullanamıyoruz. Elle asmaya devam ediyoruz, madem düzgün çalışmayacak satmayın ya da beklentinizi karşılamaz diye uyarın.

Sorunu çözmeyecekseniz, servisleriniz işini yapmak yerine müşterilerinizde sorun arayacaksa marka değeriniz nerede? Makine mı aldık. Sorun mu satın aldık, paramızla rezil mi oluyoruz anlamıyorum, serinizde problem var ve ben tespit yaptırıp hakkımı arayacağım.

24 Eylül 2023 19:41 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Eylül 2023 22:35

Mail olarak ilettim zaten şikayetimi. Yetkili servis ve siz bir çözüm bulmadınız. Yetkili servise şikayetimi iletmem, anlatmam size de iletmiş olduğum anlamına gelmez mi? Yetkili servis sonuçta. Siz yetki vermişsiniz. Telefon ve online kanaldan da ilettim şikayeti ayrıca. Şikayet kayıtları mevcuttur. İlk defa buradan duyuyormuş gibi cevap yazmanız manidar.

Pelin
01 Ekim 2023 14:51
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap

Ebru sonucu yetersiz buldu

Ebru
06 Şubat 2024 21:20
Beko Ürününe Sahip Çıkmıyor
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
22 Temmuz 2024 18:53