Beko Dolap Dış Kısmı Kendi Kendine Soyuluyor

Sultan
07 Ağustos 2023 00:57

Beko markalı buzdolabı daha 2 yıl dolmadan dış kabuk sökülmeye başladı. Gelen servis nemden dedi. Bahane olarak evimdeki diğer hiçbir beyaz eşyada böyle bir problem yok. Nemden olsa diğer ürünlerimde de olurdu başka markalı beyaz eşyalarımda var çözüm istedim yardımcı olunmadı. Aldığım günden beri çekmeceler buzluk kısmı kırılıyor içeriğinde az eşya bulunmasına rağmen buza dayanıklı çekmece yapılmayacaksa neden yapılıyor. 20 yıllık dolabımda bile dökülme yok. 2 yıllık dolabın kısmı nasıl soyuluyor arayıp yardım istenildiğinde aşağılıyorlar mağdurum.

06 Ağustos 2023 10:31

Beko markalı buzdolabı daha 2 yıl dolmadan dış kabuk sökülmeye başladı gelen servis nemden dedi bahane olarak evimdeki diğer hiçbir beyaz eşyada böyle bir problem yok nemden olsa diğer ürünlerimde de olurdu başka markalı beyaz eşyalarımda var çözüm istedim yardımcı olunmadı aldığım günden beri çekmeceler buzluk kısmı kırılıyor içeriğinde az eşya bulunmasına rağmen buza dayanıklı çekmece yapılmayacaksa neden yapılıyor 20 yıllık dolabımda bile dökülme yok 2 yıllık dolabın kısmı nasıl soyuluyor arayıp yardım istenildiğinde aşağılıyorlar mağdurum

08 Ağustos 2023 15:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
06 Kasım 2023 18:27
Beko Dan Alınan Buzdolabı Tamirat Olmuyor
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre

25 Mayıs 2023 15:16
Beko Buzdolabı Pişmanlığı Değiştirilmeyen Bozuk Ürün

Hatice
26 Ağustos 2023 13:19
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
02 Ekim 2023 15:15