Nil sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 10:52

Beko çay makinesi Ürünüm aldığımdan beri sürekli U3 ya da O3 hatası veriyor. Her çay suyu ısındığında demlemeye geçerken bu hatayı alıyorum. Bu ay 4 defa yetkili servise götürdüm, her seferinde aynı hatayı verdi. Ürünü değişimini istedim. Genel merkez, ürünün garanti kapsamında olmasına rağmen, ürünü 2 yıl kullandığım için değişiminin olmayacağını söyledi. Kullandığım ürün bir türlü tamir olmuyorsa değişiminin olması gerekir. 13.06.2014 tarihli 29029 sayılı Resmi Gazetenin 9. Maddesi 4. Bendinde ürünün 'Tüketicinin, malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi hakkını seçmesi durumunda satıcı, üretici veya ithalatçının, malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi talebinin kendilerine bildirilmesinden itibaren azami otuz iş günü içerisinde, bu talebi yerine getirmesi zorunludur.' gereği ürünün yenisi ile değişimini talep ediyorum. Ürünün garanti süresi kasım ayında bitiyor, aynı hatadan dolayı ürünü tekrar yetkili servise gönderdiğimde bu sefer bir ücret karşılığında tamir ettireceğim ve zaten tamiri olmuyor. Tamir oldu deniyor. Ürün geliyor ama yine aynı hata devam ediyor. Ben artık bıktım.

18 Eylül 2023 10:42

Defalarca tamire gidip tamir olmayan küçük ev aletim. Yenisi ile değişimin kanunen hakkim olan değişim talebimin bir turlu kabul edilmemesi. Lütfen her defasında aldığım arızanın yenisi ile değiştirin. Artık uğraşmak istemiyorum. Garanti süremin bitmesini beklemeyin

01 Eylül 2023 10:24 (Şikayetten 23 saat sonra)
02 Eylül 2023 08:59
Beko Cm 8058 Çay Matik 03 Hatası Sürekli Veriyor

Servis ile görüştükten sonra bana böyle bir mesaj geldi. Servis size döneceğiz dedi ama işlem iptal edilmiş gibi duruyor dün çay demlerken yine hata verdi fişten çekip çıkardım bekledim fişi tekrar taktım öyle çalıştı. Ben sürekli aynı hatayı veren bu makinenin servise gidip gelmesini değil garanti süresi içerisindeki haklarım neticesinde değişimini talep ediyorum. Ürün servis testinde çalışabilir ama evde ben kullanamıyorum ev koşullarını servis koşullarına çeviremem bu ürünün ev koşullarında çalışması gerek hata vermeden ürünün garanti süresi bitince ne olacak.

02 Eylül 2023 10:16

Bakin bu da bugün demleme de yaşadığım sorun. Dün de aynısı oldu bu böyle çekilmez lütfen ürünü yenisi ile değiştirin 4 defa peş peşe servise gitmiş tamir oldu denilip hala aynı hatayı veren bir ürün kullanılamaz

Tamer
Şikayeti Çözüldü

Nil hanım merhaba aynı hata bizde de veriyor maalesef teknik servisten bir çözüm alamadık biz de ne yapacağımızı şaşırdık Beko gibi bir firmadan böyle lakayıt bir sonuç beklemiyorduk dürüst olmak gerekirse.

Nil

Benim 2 senedir sorunum devam ediyor söyledim birkaç kez gitti servise ama yok çözüm garanti bitecek diyecekler yapacak bir şey yok garanti içerisinde sorunu çözülemeyen ürünün aynısı ile değişimini yapmak zorundalar kanun gereği

Beko-Aynı Arıza 5 Kez Tekrarlıyor Fakat Servis Değişim Yapmıyor.

Veysel
11 Mayıs 2024 11:35
Beko-Aynı Arıza 5 Kez Tekrarlıyor Fakat Servis Değişim Yapmıyor.
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Emrullah
14 Aralık 2023 20:57