Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi Ana Kart Arızası

05 Haziran 2023 14:19

Beko çamaşır makinem arıza yaptı. Arıza için servisi aradım 2 ay öncesinde kazana arızası yaptı. Onu gelip giderdiler 2bin civarı bir ödeme yaptım fazlada olabilir. Daha sonra 2 ay sonra arıza yaptı. Servis arkadaşı aradım geldi. Baktı direk açtı. Ana kart yanmış değişim gerekli dedi. Tamam dedik bin tl civarı fakat 10 15 gün geçti. Gelen olmadı daha sonra makineyi aldığım yeri aradım bana müşteri hiz aramamı söyledi. Aradığım da bana henüz servis kaydı girilmediğini öğrendim. Kaydı açtırdım 10 n15 gün zarfında parçayı bulamıyoruz. Değişim istedik. Parça bedelini ödeyeceksiniz makineyi yenileyeceğiz dendi linkle takip ettiğimde kayıt içinde değişim onandı yazınını bedelini gördüm fakat bugün servisten arkadaş beni aradı parça bulduk değişim iptal dedi. geldi. Parçayı taktı başka parçada arızalı dedi. Onu da yarın gelip değişeceğiz dedi. Gün içinde müşteri hiz aradı değişim için bana değişim çıkmış servis fakat parça bulup parça değiştirtme durumuna girmiş meğer şimdi ne ya yapağı mı şaşırdım müşteri hiz 22 gün olmadığı için değişim yapmaya da biliriz diyor ama biz bir aydır makinesiz bekliyoruz sorunda çözülmüyor.

07 Haziran 2023 10:55

Beko pişmanlık müşteri hizmetleri değişim talebimi geri çeviriyor devamlı parçayı bulduk deyip yeni yeni parçalar değişerek ücreti şişiriyor değişim çıkmış olan ürünüme bunu yapıyorlar devamlı parça bulduk o da değişsin parça bulduk bu da değişsin diyerek bunları benden talep ediyorlar bu gidişle 10binlik olacağız 2 ay önce kazan değişti şimdi ana kart değişti baş parçada arızalı dendi şimdi ona da ücret çıkarıyorlar bir türlü sorunum çözülmüyor değişimide parça bulduk denilerek reddediyorlar ama bir türlü çözüm yok son kez buraya yazıyorum Tüketici Hakları'na gideceğim

07 Haziran 2023 10:55

06 Haziran 2023 09:47 (Şikayetten 19 saat sonra)
06 Haziran 2023 10:48

Beko tarafından arandım tekrar değişim işlemi başlatacağız duruma göre haberdar edeceğiz şeklinde konuşuldu herhangi bir sorunum şu an çözülmedi beklemedeyim şu an

07 Haziran 2023 09:10

Lütfen benim şikayetimi yayınlayın bu firma sorunumu çözmüyor Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim şimdi 3 CÜ kez değişim iptal olsun parça değişelim diyorlar sanırım bir makine parası alacaklar benden her ay abone olacağım 2 bin 2 bin vereceğiz galiba

09 Haziran 2023 16:15

Hala çözülmedi bekliyoruz cevaplandı yapıp geçiyorlar bulmuşlar yolunu buradanda sıyrılıyorlar

14 Haziran 2023 14:39

Bugün olmuş hala problemim çözülmedi bıktırma politikası uyguladılar resmen parçayı bulduk geldik dediler parça değişti problem yine çözülmedi değişim olacak ürüne 10 kez değişim reddediyorlar az önce servis aradı ya yine reddeoldu biz bunu ypaalım dedi hanım efendi onu da yapacaksınız diye geldiniz yine olmadı başka bir problemi var o parçada gelsin bakalım dediniz diyorum diyor ha öylemi ustanıza sorun diyorum kimsenin birbirinden haberi yok ama koşulsuz mağdur sorun yok bu son Beko ile alış verişimdi düşmanıma al demem mağdur olmak istiyorsanız alın derim makine yapılsa dahi 2ci elciye satıp Bosch alacagımıda kendilerine ilettim

17 Haziran 2023 13:09

Ayları aştı hala problem çözülmedi kaç parça değişti bilmiyorum adamlar gelip gitmekten usandı o bozuk geliyorlar takıyolrlar başka parçadada sıkıntı var gidiyorlar geliyorlar başka parçadada sıkıntı var inanın dostları bir çamaşır makinesi parası harcadım bu makineye bugün hala parça beklyioruz kaçıncı parça arıyorum ya değişim red çünkü bilin bakalım ne oldu biz parça bulduk parça dğieşecez yine parça parça bir makine topladık arkadaşlar anladım ki bana ayıplı mal satmışlar ve hala sorunu çözmediler paranla ne hala düşüyorsun ve burayada yazıyorum herhangi bir şekilde cevap arama hiçbir şey yok

10 Kasım 2023 09:06

Aklıma geldi yazıyım dedim paramla yaptırdım bu Beko pişmanlık sakın ama sakın hiçbir şey almayın selam dahi vermeyin para isterler

27 Nisan 2024 10:52

Bugün olmuş hala sorunumu çözmediler Koç ve Beko firmasından hala şikayetçiyim

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 19:05

Ali
17 Ekim 2024 17:58

Kübra
13 Temmuz 2024 22:31
Yahya sonuçtan çok memnun

Yahya
30 Ocak 2024 16:18
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi Kusurlu Ürün

Esra