Aslı sonuçtan çok memnun

Beko Çamaşır Kurutma Makinesi Tamiri 26000 TL. Yenisi 25000 TL:(

12 Şubat 2024 17:01
Aslı'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunumuza göstermiş olduğunuz duyarlılık ve ivedi çözüm için teşekkür ederim. Görüşme yaptığımız herkes ayrıca çok kibardı.”

Beko çamaşır kurutma makinem arızalandı. Markası Beko D72 HP. Garantisi yaklaşık 6 ay önce biten makinemize arıza için Beko yetkili servis çağırdık. Isı pompası arızası var dediler. Tamir için servis götürdü. Tamire gelen teknisyen bize en fazla 4000 TL tutabilir demişti. Servisin tamir için götürmesini bu sebepten kabul etmiştim. Parça değişimi yapılması için bizi aradılar. 26000 TL tamir ücreti istediler. Yanlış yazmadım yirmialtı bin tl. Makinenin yenisi 25000 TL. Yirmibeş bin tl. Nasıl olur da bir tüketici bu yaklaşıma maruz kalır. Satış sonrası hizmet bu mu olmalı. Beyaz eşya denilen ürün dayanıklı tüketim değil mi. Garantisi bitince çöp mü olmalı.

13 Şubat 2024 11:36 (Şikayetten 18 saat sonra)
16 Şubat 2024 14:21

Merhaba, Beko müşteri temsilcisi sorunumuz ile ilgili bizimle iletişime geçerek sorunumuzu dinleyip bize kısa bir süre içinde dönüş sağladı. Bozuk olan makinemizi 6750 TL karşılığında KMX80 çamaşır kurutma makinesi ile değiştirmeyi teklif etti. Ücreti ödedik, anlaşma sağladık. Henüz yeni makinemiz kurulmadı. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Firmaya çözümü için teşekkür ederim. Büyük firma olmak budur. Sorumluluk almaktır.

16 Şubat 2024 14:22

Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Semanur
12 Haziran 2024 11:07
Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Veysi
05 Ekim 2024 01:23
İslam sonuçtan çok memnun

İslam
13 Ocak 2024 10:43
"Kurumsal bir şirket olarak Beko &Arçelik gereğini yaptı ve sorunumuzu giderdi. Teşekkür ederim..."
Beko Yanıltıcı Servis Hizmeti
Beko Yanıltıcı Servis Hizmeti