Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Beko Arçelik Gurme Çay Makinesi U3 Sorunu

16 Mayıs 2024 14:35

Arçelik Gurme çay &kahve makinesi sürekli U3 hatası veriyor. Mayıs 2023 te alındı. Hiçbir şey yapmadan Kapat/Aç yapınca kaldığı yerden devam ediyor ve işlemini tamamlıyor.

Her gün aynı sorunu yaşıyorum. Günde 2 defa çayını hazırlıyorum, ve makinenin başında beklemek zorundayım. Çünkü hatası çıkınca makine çalışmıyor, çay hazırlanmıyor. Saatini ayarlayıp hazırlamaya çalışıyorum hemen hemen her sabah çay sorunu yaşıyorum. 11-05-2024 tarihinde Cebeci Beko servisine götürdüm sorun yok dediler limit altında su koyunca olur deyip gönderdiler ama su yeterli ikende aynı hatayı sık sık vermekte soruna çözüm istiyorum.

17 Haziran 2024 10:01

Cay makinesi 3 defa servise gitti su az konuluyor denilip geri gönderildi cihaz sürekli aynı arızayı (U3) verip mağduriyet yaratıyor çekilen videoda ispatıdır. Garanti kapsamındaki ürünümün tamirini istiyorum. Beko markasına yasanan mağduriyetin yakışmadığını düşünüyorum. Eminin ki garanti bitimi servis ana kart deyip kartı değiştirip ücret isteyecek Tüketici Mahkemesi nihai. Kararı verecek

16 Mayıs 2024 17:49 (Şikayetten 3 saat sonra)
16 Mayıs 2024 19:05

U3 arıza

22 Mayıs 2024 13:21

Ürün servise gitti aynı şekilde geri geldi sanırım Beko artık eski Beko değil tercihlerimizi gözden geçirme zamanı gelmiş

Fulya
27 Haziran 2024 14:43
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Beko Dem Çay Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Gönül
26 Ekim 2024 17:21
Sürekli Arızalanan Beko Dem Çay Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çay Makinesi: Garanti Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Yüksek Tamir Ücreti

Abdullah
16 Ekim 2024 23:49

Beko Çay Makinesi U3 Arızası

Gökhan
14 Nisan 2024 22:41
Beko Çay Makinesi U3 Arızası
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
01 Eylül 2023 22:07