Beko 7051 NFB Dondurucu Aşırı Sesli Çalışıyor Ve Arka Kısmında Ezikler Var, Sıfır Bir Ürün!

20 Haziran 2024 13:485.574
16 Haziran 2024 21:49

Ürün arefe günü getirildi ve kuruldu. Kurulum dediğim fişe takıldı ve gittiler. Ürün aşırı ses yapıyor. 39 desibel sesi olan bu cihazı ses ölçerler ölçtük ve ortalama 55 desibel ses çıkarıyor. Geceleri bu ses daha belirgin bir hal alıyor. Ürün kondanstor kısmının tam üstü bir darbe almış ve alüminyum bantla yapistirmislar. Üst kısmında da ufak tefek ezikler var.

24 Haziran 2024 17:20

Merhaba 21 Haziran cuma günü Beko yetkili servisi tarafından arandım. Derin dondurucunun iade işlemini gerceklestirecigiz ürünün içi de ki barkodu bize yollayın dedi ve gönderdim. Bugün 24 Haziran pazartesi yetkili servis beni arayıp fabrika derin dondorucunun iadesini kabul etmiyor dedi ve yeni bir teknisyen arkadaş gelip bakacak ona göre karar verilecek dedi. Niyetleri iade almamak anlaşıldı Ben bu urunu kullanmadım ve ses problemi rahatsız edici. Tüketici olarak hakkımı sonuna kadar arayacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne dilekçemi sunacağım. Bir daha Arçelik ve Bekomu asla kullanmam ve aldırmam.

3 Temmuz 2024 18:24

Beko ürün iadesini kabul etti. Web sitesi üzerinden verdiğim siparişi 14 gün içinde iade hakkımı kullandım. Bu esnada Arçelik merkez ve Emirgan yetkili servisine teşekkür ederim konuyla gayet ilgiliydiler.

Tümünü Gör

Seçil
Beko Tehlikeli Dondurucu!

Beko TehlikeliDondurucu!

Nesat
Beko Derin Dondurucu Sorunu!

Beko DerinDondurucu Sorunu!

Kader