Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Beko 674582 Eı Buzdolabı Göçük Ve Dalgalanmaları

03 Eylül 2024 17:26

Beko markalı 674581 eı kodlu buzdolabının kapısında göçük ve dalgalanmalar olduğundan buzdolabını hiç çalıştırmadan servisten randevu oluşturdum. Yetkili servis gelip gerekli kontrolleri yaparak fotoğraflarını çekti ve müdürlüğe göndereceklerini belirttiler. Bilgi vermek için beni aradıklarında Müdürlükten bu modelde bu sorunun olduğuna ve değişim yapamayacaklarını istersem sadece kapısını değiştireceklerini söylediler. Dünya markası olarak reklam yapan Beko kusurlu ürün satıyor ve yasal hakkım olan değişim hakkımı kullanmamı engelliyor.

04 Eylül 2024 12:34 (Şikayetten 19 saat sonra)
11 Eylül 2024 10:51

Hala geri dönüş yapılmadı!

27 Aralık 2024 10:23

Maalesef Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmadan ürünümü değiştirmediler. Tüketici hakem heyetinin lehime vermiş olduğu karara istinaden cumartesi yeni dolabımı teslim edecekler. Yeni alacağım çamaşır ve kurutma makinesinde bu markayı tercih etmeyeceğim ve hatta bundan sonra hiçbir ürününü de almayı düşünmüyorum.

Burhan sonuçtan çok memnun

Burhan
21 Temmuz 2023 23:46
"Şikayet sürecinde profesyonel yaklaşım ve ilgili sizi dinleyen çözüm odaklı bir yaklaşımla sorunum çözüldü teşekkürler Beko"

Seçkin
31 Temmuz 2024 15:14
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
29 Şubat 2024 11:47
Beko Ürün Hasarlı Bir Şekilde Teslim Edilmesi
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
15 Temmuz 2024 04:15
Beko Kusurlu Buzdolabı Satıyor (678551EI)
Beko Kusurlu Buzdolabı Satıyor (678551EI)
Yağmur sonuçtan çok memnun

Yağmur
11 Ekim 2024 09:18
"Öncelikle şikayetimi yayınlayan editöre sonra Beko markasına teşekkür ediyorum. Şikayetim yayınlanır yayınlanmaz çağrı merkezi tarafından arandım servis kaydı oluşturuldu ve sorunlu olan kapak değiştirilerek sorunum giderildi"
Beko Buzdolabında Hayal Kırıklığı
Beko Buzdolabında Hayal Kırıklığı