Fatma sonuçtan çok memnun

Beko 11 Kiloluk Çamaşır Makinesi

18 Kasım 2023 16:54
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Hemen ilgilenildi ücret iadesi yapılacaktı ama sağ olsunlar başka beğendiğim modeli ücretsiz gonderdiler.cok ilgililerdi. Özellikle gülşen hanim a çok teşekkür ederim”

Beko 11 kiloluk çamaşır makinesi aldık 8. Ayda. Ses sıkıntısı var. Makine yerinden oynuyor. 3 veya 4 kez servisi aradım. Çamaşırın içine havlu atma, çamaşırı az atma gibi uyarılarda bulundular yaptım yine ses. Yine geldiler ayak oynamış dediler yaptılar gittiler çamaşır attım yine aynı ses. Şu programda çalıştırın dediler yaptım yine ses her denileni uyguluyorum olmuyor. Geç saatte çamaşır atamıyorum. Alt komşum a kadar ses gitmiş. Komşum söyledi. Arkadaşlarım da aldı aynı makineden onlarda sorun yaşadı ücret iadesi yapıldı. Ben servisten talep ettim bana makine değişimi olur denildi. Ben yine aynı sorunu yasamak istemiyorum ücret iadesi istiyorum diyorum bir yeri arıyorlar olmaz diyor. Böyle bir saçmalık olamaz 3 aylık makine. Lütfen ücret iadem yapılsın

20 Kasım 2023 09:44 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Kasım 2023 10:13

Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
18 Mart 2024 04:41

Selma
04 Mart 2024 22:49
Eray sonuçtan hiç memnun değil

CM11140 Beko Çamaşır Makinesi

Eray
07 Ağustos 2024 01:01
Sami sonuçtan hiç memnun değil

Sami
19 Ekim 2023 18:06