Bahçelievler Beko Servisi İşini Düzgün Yapmayan Bir Servis

Bahçelievler Beko Servisi İşini Düzgün Yapmayan Bir Servis
Esra
17 Temmuz 2024 17:07

Beko Bahçelievler servisi işini hiçbir şekilde düzgün yapmayan bir servis ben böyle bir servis hizmeti görmedim. 11.07.2024 tarihinde çalışmayan dolabımın motorunu değiştiler. 7500 TL ücret ödedim. Dolabım yapılsa neyse. Dolabı 24 saat sonra soğuyacak dediler 3gun geçti dolapta tık yok tekrar aradım servis gelip baktığında yeterli gaz verilmediği için gibisinden bir şeyler söylediler buna da inanmadım gerçi. Asıl şaka gibi olan burası 2 gün fişi çekeceğiz dediler yedek dolap talep ettim zor bela getirdiler. Tabii ki getirdikleri yedek dolap da çalışmıyor. Hiç şaşırmadım hiç. İsini doğru düzgün yapmayan bir servis beni 1 haftadır çocuklarımla mağdur etti her şeyim kötü oldu dolapta bir daha ki asla Arçelik ve Beko ismini bile duymak istemiyorum nefret ettim. Mağduriyetimin Beko tarafından karşılanmasını talep ediyorum gerekli bütün yerlere şikayette bulunacağım

19 Temmuz 2024 13:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ali
21 Temmuz 2025 00:11
dort-yillik-beko-buzdolabinda-bitmeyen-arizalar-ve-haksiz-degisim-ucreti-1.pdf
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem

Nurten sonuçtan memnun

Orijinal Beko Yetkili Servis Çalışan Dolabı Bozdu 2 Aydır Mağduruz

Nurten
05 Haziran 2024 21:18
"Ücret farkı ödedik yeni dolap gönderdiler. Teşekkür ederim. Temennim bu da 7 yılda bozulmasın, her birkaç yılda bir dolap alamam. İnşallah bu barı dayanır. Beko'ya marka olarak güvenilir diye alışveriş yapıyoruz güvenimiz boşa çıkmasın lütfen"
Orijinal Beko Yetkili Servis Çalışan Dolabı Bozdu 2 Aydır Mağduruz

Beko Kategorileri