Ac 7030 Beko Hava Serinletici

18 Temmuz 2024 14:39

Yaklaşık 3 ay önce aldığım Beko AC7030 hava soğutucu cihazımda sadece iç kanatta takılma mevcuttu. Bu nedenle servise göndermek istedim. Tarafıma cihazı değiştirebiliriz dendi ancak stokta aynı cihaz olmadığı için eş değer olmayan daha düşük Grundig marka ürünle. Cihazın sadece fan kanadında olan problemden ötürü değiştirme kararı alınması durumu oldukça şüphe verici bir davranış bence. Verdikleri ürünü istemediğimi söylediğimde para iadesi alabileceğim söyleniyor ancak tabii ki fatura bedelinden. Cihazın fiyatı şu an en düşük 2 katına çıkmış durumda. Ve ben o parayla dışarıdan aynı ürünü almak istediğimde sadece yarısını alabiliyorum. Bana bir kolaylık sağlayın, hediye çeki verin gibi bir şeyler söylediğimde seçeneklerinin bunlar olduğu ve başka bir şansımın olmadığı söylendi. Ben cihazımı bozuk bir şekilde geri istiyorum dedim. Cihazı geri almak için de süreç varmış, hala değerlendiriliyormuş. Uzun lafın kısası, müşteri memnuniyetinden uzak bir yaklaşımla karşı karşıyayım. Bir kuzudan iki pos çıkarmak derdindeler.

19 Temmuz 2024 16:50 (Şikayetten 1 gün sonra)
19 Temmuz 2024 17:09

Öncelikle firmanıza karşı ilgi falan göstermiyorum. Arızalı olan cihazımı geri istiyorum. Onu bile evime hala teslim edemediniz. Arızalı cihazı arızalı olduğu halde tarafıma teslim etmeye utanmıyorsunuz da, az önce arandım ancak sürecin kendi lehime adil bir şekilde ilerleyeceğine dair inancım yok. Hep birlikte bekliyoruz göreceğiz. Umarım ben yanılırım. Her 2 durumda sürecin sonucu ile ilgili bilgi paylaşacağım buradan.

29 Temmuz 2024 17:07

Arızalı ürün arızalı şekilde tarafıma teslim edildi. Utanılmadı

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
20 Temmuz 2024 11:38