Kerem sonuçtan hiç memnun değil

678551 Esc Model Beko Buzdolabı 48 Gündür Teslim Edilmedi.

02 Şubat 2024 13:54

13 Aralık 2023 tarihinde Sarıyer, İstanbul'daki Beko bayisinden peşin ödemeyle aldığım 6 adet beyaz eşyalardan çamaşır makinesi ve davlumbaz 15 Ocak tarihinde, fırın 20 Ocak tarihinde, bulaşık makinesi ve indüksiyon ocak 31 Ocak tarihinde teslim edilmiştir. Defalarca Beko iletişim merkezini aramama rağmen 678551 esc model buzdolabı 2 Şubat tarihi itibarıyla halen teslim edilmemiştir. Ürünün yeni üretiliyor olduğu ve Şubat ayı sonuna kadar elime ulaşacağı söyleniyor. Parasının ödenip 48 gün geçmiş olmasından dolayı büyük mağduriyet yaşamaktayım. Beko firmasının zayıf iletişimi ve ciddiyetsiz tavrından dolayı memnun kalmadım.

02 Şubat 2024 14:53 (Şikayetten 58 dakika sonra)
23 Şubat 2024 15:53

Şubat ayı basında Beko iletişim merkezinden arandım ve en geç şubat sonu ürünü teslim edebileceklerini söylediler. Bu konuşmalar hep kayıtlı olup kontrol edebilirler. 22 Şubat tarihinde tekrar arandım ve martta ürünün üretileceğini ve mart sonu elime ulaşacağını söylediler. Evimde buzdolabı olmadığını ve bunun ne kadar büyük bir mağduriyet doğurduğunu hatırlatmama rağmen herhangi bir şey ellerinden geçmediğini belirttiler. 2 buçuk ay önce peşin parayla aldığım ve beklediğim buzdolabım 23 Şubat tarihiyle hala teslim edilmedi. Beko olarak onlara sunduğum çözüm önerilerine de yanaşmadılar. Bu öneriler aynı ürünün Arçelik modelinin tarafıma teslim edilmesi veya ürün gelene kadar herhangi model teshir de olabilecek bir buzdolabının ikame olarak tarafıma teslim edilmesiydi. Bunlar kabul edilmedi ve bana 2 buçuk ay önce satın aldığım ürünün 10 bin tl fiyatının artmasına rağmen bana aldığım günkü fiyatı ile geri ödemesinin sağlanabileceği söylendi. Ürün değişik satış sitelerinde farklı Beko bayileri tarafından satılmakta ve ben hala buzdolabı olmadan evimde yemek dahi yapamadan oturuyorum. Hiçbir şekilde haksız olmadığım bu konuda Beko'nun acil çözüm bulmasını bekliyorum.

23 Şubat 2024 16:12
678551-esc-model-beko-buzdolabi-48-gundur-teslim-edilmedi-1.jpg

Ürün Beko'nun kendi sitesinde 23 Şubat 2024 tarihinde saat 16.10 da 5 veya 6 gün içerisinde teslim edilir olarak görünüyor.

Ümmühan sonuçtan memnun

Ümmühan
10 Temmuz 2024 12:18
"Beko'ya teşekkür ederim ancak bu şekilde geç teslimat yapılmamasını ve b sayfaya gerek kalmadan sorunların müşteri hizmetleriyle çözülmesini rica ediyorum. Eşyalardan memnunum"
Davut sonuçtan çok memnun

Davut
24 Mayıs 2024 09:43
"Çok teşekkürler ilginiz için"
Beko Kurulum Yapmadan Ürünlerin Garantilerini Başlatmış
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
05 Ekim 2023 10:18
Beko Ürün Değişimi Yapılmaması
Şimal sonuçtan hiç memnun değil

Şimal
26 Kasım 2023 10:24