Uğur sonuçtan çok memnun

Avec Rent A Car Elimde Video Olmasına Rağmen Hasarı Bana Yükledi

29 Şubat 2024 13:07
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Avec tafından arandım ve sorunum hızlıca çözüldü. Dosya ile ilgilenen arkadaşlara ve beni arayarak yardımcı olan Yaren hanıma çok teşekkür ederim.”

Avec Car Sabiha Gökçen bayisinden 23-02-2024 tarihinde Peugeot 3008 aracını teslim aldım. Aracı teslim ederken ikinci kiralayan olduğumu ve aracın çiziksiz olduğunu belirterek teslim ettiler. Tam o sırada video çekmeye başladım ancak 'çizik dahi yok' denildiği için çekmekten vazgeçtim.

Aracı 24-02-2024 tarihinde İstanbul havalimanı şubesine teslim etmeye gittiğimde, aracın ön camının alt siyah kısmında bir çatlak fark ettiler ve hasarlı olarak teslim aldılar. Ancak benim teslim alırken çektiğim videoda camın çatlak olduğu açıkça görülüyor. İstanbul bayisi, videonun olduğunu belirterek sorun olmayacağını söyledi ve videonun resmini ekledi. Daha sonra videoyu çözünürlük düşmesin diye AirDrop ile ilettim.

Fakat Sabiha Gökçen şubesi, cam hasarı için 10.200 TL'yi daha önce kayıtlı olan kartımdan tahsil etti. Ne telefonlarıma yanıt veriyorlar ne de geri dönüş yapıyorlar. Yurt dışında olduğum için Avec'in 444'lü numarasını da arayamıyorum. Türkiye'ye döndüğüm zaman yasal işlem başlatacağım. Durumla ilgili gelişmeleri daha sonra paylaşacağım.

Rezervasyon No: SAW-20240221173
Uğur Ö*****

29 Şubat 2024 14:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Geri bildirimleriniz için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

29 Şubat 2024 17:17
29 Şubat 2024 17:18

Sizi geri aradım arayan arkadaşa ulaşıp beni tekrar aratacaklarını söylediler. Arama için bekliyorum.

29 Şubat 2024 17:46

Avec tarafından arandım ve sorunum hızlıca çözüldü durumla ilgilenen bütün personele ve beni arayan Yaren hanıma ayrıca teşekkür ederim.

29 Şubat 2024 17:47

24 Temmuz 2024 13:22

23 Ağustos 2024 18:14
Avec Rent A Car Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İade Problemleri
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 02:50
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2025 17:23
Yunus sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2024 12:40
"Kayıt oluşturulduktan hemen sonra provizyon iadem yapıldı ve sistemde araç rezervasyonum sonlandırılmış göründü. Geç de olsa problem çözüldü, ilginiz için teşekkürler."
Avec Araç Teslim Ve Provizyon İadesi Sorunu
Avec Araç Teslim Ve Provizyon İadesi Sorunu