Gözlük Camlarındaki Kalite Sorunları

20 Kasım 2024 16:02

Selam, 3 ay önce Kocaeli Darıca şubenizden ikisi bir arada yakın-uzak gözlük yaptırdım. 1. Optisyeniniz odak noktasını iyi ayarlayamadı. 2. En iyi camı taktırdım. Camlarınız, o kadar titizlikle kullandığım halde çok çabuk çizildiler ve çok toz topluyorlar. 3. Özellikle Atasun cam istemiştim, ancak Atasun cam satmıyormuş. Bunu gözlüğü yaptırdıktan sonra öğrendim. Çok garip. Son olarak, bu hatalarla alakalı şubenize gittim ve sonuç olarak doktorumun numarayı yüksek yazdığını söylediler. Genelde yılda bir cam yaptırıyorum. Eski camlarımı 1 yıl kullandığım halde sizin camlarınızdan daha iyi, çizik yok. Onları sıradan bir gözlükçüye yaptırmıştım.

20 Kasım 2024 16:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

21 Kasım 2024 14:11

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Gülizar
Gülizar

Bu durum sadece size mahsus değil. Ben de 2 yıl 3 ay önce gözlük yaptırdım. Ayarında bir sıkıntı yoktu ancak camlar 2 yıl dolmadan hem çizildi hem de kaplaması kalktı. Garanti süresi geçtiği için bir şey yapamadım. Çünkü kaplamanın kalktığını çok geç fark ettim. Daha doğrusu başka bir gözlükçü bana gösterdi. Garanti süresi dolmamış olsaydı da değişen bir şey olmayacaktı. Çünkü Darıca şubesinde bir bayan kaplamanın kalkmadığını ve çizildiğini iddia etti. Ama kaplama kalkmıştı çünkü gözüme takınca kör gibi oluyordum. Yıllarca kullandığım başka bir gözlükte tek bir çizik bile olmamıştı. Hala duruyor. Tekrar yaptırdım ama bir daha Atasun Optik'in önünden bile geçmem.

Atasun Optik Odak Noktası Yanlış Kesim Camlar

29 Ağustos 2023 14:20
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ve Müşteri Memnuniyeti

26 Mart 2024 13:35