Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ve Müşteri Memnuniyeti

26 Mart 2024 13:35

Atasun Optik'ten daha önce 2 adet numaralı gözlük aldım. İlk gözlük maceram büyük bir hüsran. Mağazadaki personal tarafından yanlış yönlendirildim. Yakın ve uzak için tek gözlükte cam tasarımı yapıldı. İlk defa gözlük alacağım için de yorum yapamadım. Bir süre sonra gözlüğü kullanamadığımı fark ettim. Çünkü tek camda hem yakın hem uzak çok kullanışlı değil. Yeni bir çerçeve aldım, mevcut camlar yeni çerçeveye takıldı, ilk çerçevem içinse sadece yakın olacak şekilde yeni cam siparişi geçildi. 2nci kez ödeme yaptım. 2 yıl sonra pahalı olan ilk çerçevemde kenarlardaki vidalar düşmeye başladı. Cam yere düştü. Şikayetvar'a yazınca müşteri hattından arandım. Çözeceğiz şubeye gelin dediler. Şehir dışında olduğum için gecikmeli olarak şubeye gittim. 10 günün sonunda talebim tedarikçi firma tarafından "kullanıcı hatası" açıklaması ile reddedildi. Tedarikçinin açıklaması beni ilgilendirmiyor, ben ürünümü tedarikçiden almadım. Kurumsal iletişim ve kalite yönetim sistemi adına firmadan memnun değilim. Bu arada 2nci çerçevem de çıkmaya başladı. Kullanıcı açısından hayal kırıklığı. Oksitlenme nasıl kullanıcı hatası olabilir anlamıyorum. Vidalar düşüyor, camım kayboluyor. Demek ki müşteri memnuniyetiniz buraya kadar. O zaman insanların vaktini alıp, şubeye gidin destek olunacak diye vaatte bulunmayın. Bu şikayet burda dursun. Bir daha da kaldırmam.

26 Mart 2024 16:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

28 Mart 2024 15:09

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

28 Mart 2024 16:13

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Şakir
28 Mart 2024 19:35

Laf kalabalığı yapıyorsunuz, profesyonellikten uzak bir tavır sergiliyorsunuz, boy boy reklamlar boşa, içiniz bomboş, tedarikçiniz benim muhatabım değil, üstelik müşterinize yalan söylüyorsunuz, kalitesiz mal satıyorsunuz, telefonda "kullanıcı hatası" diyorsunuz, bugün şubenize gidiyorum "teknik hata görülmemiştir" yazdığını söylediler, yalandan bir kızcağız aradı bugün, kem küm ediyor, daha niye şikayet açtığımı bilmiyor, konu neydi anlatır mısınız dedi, kaliteniz ortada işte, koca koca mağazalar açmakla olmaz o iş, müşteri memnuniyet seviyeniz sıfır, kalite bilinciniz sıfır, personeliniz bilgisiz, tek gözlükte hem yakını hem uzağı öneren personeliniz işini bilmiyor, aldığım gözlüğün bugünkü fiyatı 5 bin tl olmuş, ölçüleri ayarsız, sürekli gözümden düşüyor, vidaları sürekli çıktığı için camı düşüyor, kaç defa şubeye gidip vidayı sıktırdım, oksitlenme had safhada. Neresinden tutsam bilemiyorum. Yazık, kocaman bir ayıp, hala kalkmış bu sitede kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz. Çözüm ürettiniz mi? İlk şikayetimi silmeme neden olan müşteri memnuniyet hattındaki personel de düpedüz yalan söyledi, çözüm üreteceğiz şubeye gidin dedi, yalandan şubeye gönderdi. Yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım, avukatıma da talimat verdim, vakit kaybısınız.

Gokhan sonuçtan çok memnun

14 Nisan 2024 00:09
"Nazik tavırları ve çözüm odaklı yaklaşımı nedeniyle h. Hanim a teşekkür ederim. Yaşadığım sorun hakkında geri bildirim almak ve siparişim hakkında bilgi vermek için bugün bana ulaştılar. Yine yaşadığım olumsuz durum için de üzüntülerini belirttiler. Gözlükte bulunan hatalı parçanın değişeceğini söylediler. Umarım siparişimi bu süreçte sorunsuz şekilde alırım ve kullanmaya başlayabilirim. Tekrar teşekkürler"
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 10:21

29 Haziran 2024 18:37
Atasun Optik Garantili Camın Cam Kalitesizliği
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 15:49