İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Turkiye Sigorta Ödenmeyen Gözlük Faturası

11 Temmuz 2024 12:43

Türkiye Sigorta, gözlük faturası ödememek için sürekli sorun çıkarıyor. Atasun Optik'ten aldığımız gözlük faturalarını gönderdik, istedikleri evrakları gönderdik. Cam paketlerinin aslı olacak şekilde gönderilmesi gerektiğini sürekli aynı şekilde yazıyorlar. Cam paketlerini bulamadık ama firma imzalı kaşeli evrak vermesine rağmen bir türlü ödeme yapmıyorlar.

11 Temmuz 2024 14:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

11 Temmuz 2024 17:52

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

12 Temmuz 2024 13:59

Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Beytullah
07 Nisan 2025 15:43
Nilay sonuçtan memnun

29 Ağustos 2025 22:19
"Faturam bu sabah iletildi fakat fatura süreçlerinizi iyileştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler..."
Mesut sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 01:27
"Teşekkür ederim düzeltme için."
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:46
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Müşteri Memnuniyeti Beklentisi

12 Aralık 2024 10:54