Atasun Optik Mustang Gözlüğümün Çerçevesi Sorunlu, Yetkililerden Acil Dönüş Talep Ediyorum

10 Eylül 2023 21:21

Sayın Atasun Yetkilileri,

09.05.2023 tarihinde 10.900 TL ödeyerek çerçevesi Mustang olan gözlük satın aldım. Alırken özellikle turuncu garanti paketinizi de dahil ettim.

Aldığım Mustang gözlüğümün çerçevesi hep gevşediği için Atasun bayilerinize uğrayıp sıktırdım. Fakat en son tamamen yeri bozulduğu için garanti kapsamında merkez servisinize gönderdi. Merkez servisiniz den gelen mesaj ile değiştirilip yenisi verileceği belirtildi ve İzmir Kipa Balçova AVM deki Atasun bayinize yönlendirildim. Gittiğimde verilen çerçevenin yeni olmadığı, hatta benim sorunlu gözlüğüm olduğunu gördüm ve sözde yeni gelen çerçeveyi kabul etmedim. Mağaza yanlışlık olduğunu ve tekrar düzeltilmesi için yine merkez servisine gönderileceği ve beklemem gerektiği belirtildi.

Sürekli Urla'dan Balçova’ya bu durumdan ötürü gidip gelmem gerekiyor, ayrıca hem stres hem de vakit kaybına neden oluyorsunuz.

Konun bir an önce aydınlığa kavuşturulması ve tarafıma acil olarak yetkili birinin dönmesini talep ediyorum.

Teşekkürler

11 Eylül 2023 09:09 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

11 Eylül 2023 15:39

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Serkan sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2025 13:36
"İlgi ve gösterdikleri alaka için teşekkür ederim."
Habip sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2024 16:53
"Şikayetim sonrasında beni arayarak yardımcı olan, sorunumun çözülmesine vesile olan müşteri temsilcisi arkadaşa teşekkür ediyorum"
Atasun Optik Garanti Kapsamında Mağduriyet Ve Memnuniyetsizlik
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Gözlükte Renk Atması Ve Mağaza İlgisizliği

Cengizhan
08 Ağustos 2025 21:20
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Gözlükte Sürekli Vida Gevşemesi Ve Servis Desteği Sorunu

13 Ekim 2025 14:55
Esra sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 22:50