Neşe sonuçtan memnun değil

Atasun Optik Gözlük Camımın Ters Takılması

29 Mart 2024 23:28

Satın almış olduğum gözlüğün çerçevesinde deformasyon olduğunu fark ettim ve bu durumu çözmek için yetkili servisle iletişime geçtim. Garanti kapsamında çerçevem yenisiyle değiştirildi; ancak, camlar ters şekilde takılmıştı. Görmekte zorlandığımı ve bir farklılık hissettiğimi belirtmeme rağmen, oradaki görevli hanımefendi, gözlüğü bir süre takmadığım için bu durumun normal olduğunu ifade etti. Gözlüğü eline alıp inceledikten sonra bir odaya götürdü ve 'Biraz daha takın, alışırsınız' dedi. Ben de kabul etmek zorunda kaldım; ancak, yaklaşık bir buçuk ay boyunca gözlüğü taktım ve 29 Mart 2024 tarihinde yaptırdığım göz muayenesinde, camların ters takıldığı teyit edildi. Bu durumdan dolayı şikayetçiyim. İlgili personelin sorumsuz davrandığını ve yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünüyorum. Görevlinin gerekli ilgiyi göstermesini ve yapılan hatayı düzeltmesini talep ediyorum.

30 Mart 2024 08:57 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Mart 2024 17:45

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Buhra sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 15:22

05 Mart 2024 22:30

16 Temmuz 2023 09:16
Bassma sonuçtan memnun

02 Mayıs 2024 14:45
"Sorunla hızlı bir şekilde ilgilendiğiniz için teşekkür ederim."

27 Mart 2025 22:32