Feride sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 22:07

12.10.2023'te Türkiye'de sizden 800 TL değerinde gözlük aldım. Yanında aşağı fotoğrafını paylaşacağım gözlük kılıfını verdiniz. Üstünden 2 hafta bile geçmemesine rağmen gözlüğün camları kullanılamaz duruma geldi. Gözlük kabının içinde değişik çıkıntılar var. Gözlüğü 10 gün kullanmadım kılıfından çıkarmadım. Bugün bir çıkardım her yeri çizik.

Şu anda Azerbaycan/ Bakü'deyim. Yakın tarihte de Türkiye'ye gelmeyi planlamıyorum. Buradaki şubenizden garantiden yararlanmak istiyorum bu saçma durumu telafi etmenizi bekliyorum. Ya gözlüğün Türkiye'ye gönderilmesini temin edin ya da buradan garantiye vermemi sağlayın.
Adım: feride ö**
Telefon numaram: 0542699**
e-posta adresim: **@gmail.com
gözlüğü Ankara'da, kızılkayalar AVM'sinde bulunan Atasun şubesinden 12.10.2023 'te aldım.

28 Ekim 2023 08:54 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Ekim 2023 14:43

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında mail adresinize bilgilendirilme iletilmiştir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Ekim 2023 14:49

Bana sizden (Atasun Optik'ten) hiçbir mail gelmedi. Mail adresimi tekrar yazıyorum: [email protected] Sorunum hala çözülmemiştir!

01 Kasım 2023 15:30

Hala cevap bekliyorum tarafınızdan ne arama ne de email geldi.

01 Kasım 2023 16:03

01 Kasım 2023 16:08

Verdiğiniz cevap sorunuma bir çözüm değil. Sizden kaynaklanan bir sebepten sizden alınan bir ürün hasar görüyor ve bana verebileceğiniz destek "Türkiye'de bulunan tüm mağazalarımızdan inceleme talep edebilirsiniz" mi oluyor? Bir daha asla sizin firmanızdan ürün almayacağım, keza çevremde bu durumu bildirmekten çekinmeyeceğim. Yazıklar olsun.

İrem sonucu yetersiz buldu

06 Eylül 2023 10:38
Atasun Optik Hasarlı Ürün Satıldı İade Ve Değişim Yapılmadı
Saruhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 14:55
Atasun Optik Olumsuz Müşteri Deneyimi, Aylar Süren Servis Süresi
Tural sonuçtan memnun

01 Ocak 2024 18:26
"Sorunum çözüldü."
Atasun Optik İlk Sipariş Ve Satış Sonrası Memnuniyetsizlik
Atasun Optik İlk Sipariş Ve Satış Sonrası Memnuniyetsizlik
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 2025 10:21

Atasun Optik Bartın Merkez Şubesi Hatası