27 Ekim 2023 22:073.228

12.10.2023'te Türkiye'de sizden 800 TL değerinde gözlük aldım. Yanında aşağı fotoğrafını paylaşacağım gözlük kılıfını verdiniz. Üstünden 2 hafta bile geçmemesine rağmen gözlüğün camları kullanılamaz duruma geldi. Gözlük kabının içinde değişik çıkıntılar var. Gözlüğü 10 gün kullanmadım kılıfından çıkarmadım. Bugün bir çıkardım her yeri çizik.

Şu anda Azerbaycan/ Bakü'deyim. Yakın tarihte de Türkiye'ye gelmeyi planlamıyorum. Buradaki şubenizden garantiden yararlanmak istiyorum bu saçma durumu telafi etmenizi bekliyorum. Ya gözlüğün Türkiye'ye gönderilmesini temin edin ya da buradan garantiye vermemi sağlayın.
Adım: feride ö**
Telefon numaram: 0542699**
e-posta adresim: **@gmail.com
gözlüğü Ankara'da, kızılkayalar AVM'sinde bulunan Atasun şubesinden 12.10.2023 'te aldım.

28 Ekim 2023 08:54 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Ekim 2023 14:43

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında mail adresinize bilgilendirilme iletilmiştir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Ekim 2023 14:49

Bana sizden (Atasun Optik'ten) hiçbir mail gelmedi. Mail adresimi tekrar yazıyorum: [email protected] Sorunum hala çözülmemiştir!

1 Kasım 2023 15:30

Hala cevap bekliyorum tarafınızdan ne arama ne de email geldi.

1 Kasım 2023 16:03

1 Kasım 2023 16:08

Verdiğiniz cevap sorunuma bir çözüm değil. Sizden kaynaklanan bir sebepten sizden alınan bir ürün hasar görüyor ve bana verebileceğiniz destek "Türkiye'de bulunan tüm mağazalarımızdan inceleme talep edebilirsiniz" mi oluyor? Bir daha asla sizin firmanızdan ürün almayacağım, keza çevremde bu durumu bildirmekten çekinmeyeceğim. Yazıklar olsun.

İrem
6 Eylül 2023 10:382.814

19.08.2023 tarihinde Orion AVM Atasun mağazasından aldığım gözlüğü sadece mağazada denemek için taktım sonra satın aldım...

1 Destek

Atasun Optik Olumsuz Müşteri Deneyimi, Aylar Süren Servis Süresi

Saruhan
9 Temmuz 2023 14:552.616

Atasun Optik'ten bir süre önce aldığım gözlük çerçevesinde kırılma oldu, kendi kabında muhafaza ettiğim halde. 19 Mayıs ...

Atasun Optik Olumsuz Müşteri Deneyimi, Aylar Süren Servis Süresi

Tural
1 Ocak 2024 18:264.269

"Sorunum çözüldü."

Atasun Optik Bartın Merkez Şubesi Hatası

Kerime
6 Ocak 2024 15:594.750

Merhabalar, ben Kerime K******. Ben Atasun Optik Bartın merkez şubesinden 21.08.2023 tarihinde üç adet numaralı gözlük s...

Tümünü Gör
Atasun Optik Elysium Şubesi Rayban Gözlük Kabı 2 Ay İçerisinde Yırtıldı

Atasun OptikElysium Şubesi Rayban Gözlük Kabı 2 Ay İçerisinde Yırtıldı

Havva
Atasun Optik 2 Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Atasun Optik 2Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Cüneyt
Atasun Optik Gözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Atasun OptikGözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Arif
Atasun Optik Hüsranı!

Atasun OptikHüsranı!

Hamit
Atasun Optik Orijinal Cam Gözlüğü

Atasun OptikOrijinal Cam Gözlüğü

Arif
Atasun Optik Numaralı Gözlük Hüsranı!

Atasun OptikNumaralı Gözlük Hüsranı!

Esra

Öne ÇıkanKonular