Furkan
23 Nisan 2024 15:37

Arzum markasına ait 'Arzum Çaycı Klasik Çay Makinesi - Inox AR3004-INX' model ismiyle geçen (internette bu şekilde yer aldığını, ürün bilgilerini fotoğraf olarak eklediğimi belirtmek isterim), 'AR3004-18 19 09287' seri numaralı ürünüm paslanmış durumdadır. Bu çay makinelerinin paslanmaz çelikten üretilmiş olması ve paslanmaması beklenir. Ürünün vaatlerinden biri de paslanmama özelliğiydi; ancak ürünüm aşırı derecede paslanmıştır, durumu fotoğrafta da görebilirsiniz.

Bu durum temizlenebilecek bir şey değildir, zira bu paslanmadır ve kireç gibi başka bir leke değildir. Bu nedenle yüzeyden temizlenerek giderilemez. Bu sebepten ötürü ürünümün yenisi ile değişimini talep ediyorum.

24 Nisan 2024 09:08 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri

Furkan
07 Mayıs 2024 12:06

Şu anda arandım ve sıfırdan bir çaycı alma fiyatına, çaycının pasını gidereceklerini söylediler. Paslanmaz çelik paslanınca, garantinin dışında kalıyormuş. Siz bana bu çelik 2 yıl boyunca paslanmaz demiyorsunuz ki, Paslanmaz Çelik diyorsunuz. Vaadinizin gerçek olmaması buradaki sorun. Ürün bozulmuş değil. Ve bunların üzerine, sıfır bir çaycı fiyatına paslı yerleri değiştiririz diyorsunuz. Şaka gibi. "bize arzumdan ürünü değiştirin diye bir mail gelmedi" diyorlar. Sadece bu tarz platformlarda "müşterilerimizi umursuyoruz" falan filan diyerek tribüne oynuyorlar. Umursadıkları yok. Tabi ki de değişikliği yaptırmayacağım, sıfırdan bir çaycı alacağım, ve emin olabilirsiniz ki, Arzum markadan uzak duracağım.

Another sonuçtan hiç memnun değil

Another
14 Kasım 2023 23:18
Erdoğan sonucu yetersiz buldu

Erdoğan
07 Ağustos 2023 12:50
Arzum Paslanan "Paslanmaz Çelik Çaydanlık"
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Paslanmaz Çelik Olarak Satılan Arzum Çaycı İlk Kullanımda Paslandı, Garanti Dışı Bırakıldı!

Enes
05 Ağustos 13:51