Deniz sonuçtan memnun değil

25 Ocak 2024 12:52

Arnica Tesla Premium Rose elektrik süpürgesini kızımın rahatsızlığı nedeniyle acil olarak sipariş ettim. 20 Ocak 2024'te kargo ile 3 günde elime geçti; çok düzgün paketlenmişti. Fakat teleskopik borunun içini pas rengi toz gibi kaplı gördüm. Aldığım firmayı aradım, fabrika kabul etmemiş. Markanın 0850'li numarasını günlerce aramama rağmen kimseyle görüşemedim. Firma servisi de aramış, onlar da 'tek parça alamayız' demişler, bana 'iade edin' dediler. Bu görüşmeler bile günlerimi aldı. İade süreci, para iadesi ve tekrar sipariş kargo süreci çok uzayacaktı; o yüzden iade edemedim. Buradaki yetkili servise sordum, 'yardımcı olamayız fakat yenisini alabilirsiniz' dediler. 250 TL karşılığında yeni boru aldım. Maalesef onun içinde de benimkinden daha az yapışık pas rengi toz vardı; tabii ki iade edemedim. Ürünlerine sahip çıkmayan bir marka olduğu için keşke başka bir marka alsaymışım, gerçekten pişmanım.

25 Ocak 2024 12:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)
25 Ocak 2024 14:44
Arnica Tesla Premium Elekt. Süpürgesi. Marka Ürününe Sahip Çıkmıyor.

Garanti belgesi, internet satışı olduğu için imzalanmıyormuş, garantisi fatura kesim tarihinden itibaren başlatılıyormuş.

05 Şubat 2024 21:32

Bana ulaşamadınız ben de akabinde geri dönüş sağladım size dahilinizden ulaşamadım. Mail sürekli kullanmıyorum SMS atabilirdiniz, buraya sürekli bildirimde bulunmanız, benim için ilgisiz bir müşteri görünümü çizmiş. Bir tane servisiniz Gaziantep merkezde ben çok uzak bir bölgede oturuyorum, konuştuğumuz gün değil, iki gün geç bıraktım boruyu, yerine yenisini alacaktım ellerinde olan da iyi değildi. Başından itibaren faturamı garanti belgemi sorgulayıp sorunumu aldığım firmayla çözmemi istediniz, fabrika kaynaklı sorunu kabullenmediniz, asla olamaz dediniz. Bugün nihayetinde teleskopik boru tarafınızdan geldi iki adet ücretsiz filtre göndermişsiniz gerek yoktu yine teşekkür ederim, servis, verdiğim 250₺yi iade etti, bunu da belirteyim. Bu süreçte bana çok yardımcı oldular. 15 gündür süpürgemi kullanamadım, başından bu işlemi yapsaydınız ben de mağdur olmazdım. Bu arada yeni gelen borunun içinde muhtelif yerlerinde çok az da olsa pas sorunu var, sonuçta fabrika kaynaklı. Ben artık bu şekilde kullanacağım, daha fazla uzasın istemiyorum. Henüz makineyi çalıştırmadım, performansını bilmiyorum, bir çok kişi memnun kalmış, umarım ben de bu konuda iyi bir sonuç alabilirim.

24 Haziran 2024 09:01

Bir süredir makineyi kullanıyorum, bel, kol, sırt rahatsızlığı olanlar kullanmamalı, benim rahtsızlığım olmamasına rağmen süpürgeden sonra kollarım belim sırtım ağrıyor. Çekişi çok güçlü halı kalkıyor rahat süpüremiyorsunuz, derecesini düşürüyorum bu sefer tam çekmiyor, süpürme başlığını süpürme esnasında geri çekerken seke seke süpürmeden geri çekiliyor yani sürekli ileri doğru süpürüyorum ya da süpürme başlığını yan şeklinde süpürmeye çalışıyorum, ayrıca teleskopik borusu güç uyguladıkça sürekli içine girip boyu kısalıyor, boyuma göre ayarlasam da sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum. Makinenin önünde borunun takılacağı yer yapılmış ben de makineyi dik saklamak istemediğim için öndeki takma yerine takıyorum fakat o da oldukça yer kaplıyor yeriniz varsa sıkıntı yok. Makinenin kaldırıp koyması kolay hafif, haznesi çok büyük kullanışlı, hazne temizliği de normal, hazneyi çöpe boşaltıp yıkıyorum. Ancak önemli olan süpürmesi ve kullanışı, temizlik zamanı benim için büyük sorun, keşke daha kullanışlı, sürekli açıp rahat kullanacağım bir makine alsaymışım, çok yorucu gerçekten.

26 Nisan 2024 10:30
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Ücretli Motor Değişimi Sonrası Devam Eden Sorunlar Ve Tekrar Ücret Talebi

31 Temmuz 17:57

Arnica Şarjlı El Süpürgesi Çok Kısa Bir Sürede Bozuldu

03 Şubat 2024 20:55
Senem sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2024 16:02
"Arnica markasına tüm yetkililere ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum şikayetimin ilk gününden, son güne kadar sürekli arayarak sorunumu titizlikle çözdüler."
Mahmut sonuçtan çok memnun

Arnica Küçük Ev Aletleri Erzurum Teknik Servisindeki Saygısız Tutum!

18 Mart 14:56
"Yaşadığım süreç boyunca güler yüzlü ve anlayışlı yaklaşımlarını hissetmek, gerçekten takdir edilmesi gereken bir durumdu. Sorularımı titizlikle dinleyip en kısa sürede çözüm üretmeleri, müşteri memnuniyetine verdikleri önemi gösteriyor. Bu kaliteli hizmet anlayışı için Arnica müşteri hizmetleri ekibine içtenlikle teşekkür ederim!"
Arnica Küçük Ev Aletleri Kategorileri