Cgdm sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Tesla Elektrik Süpürgesi Memnuniyetsizliği

06 Kasım 2023 15:49

03.10.2023 tarihinde Sivas Evkur mağazasından 8.000 tl'ye Arnica Tesla Ergo active elektrikli süpürge aldım. Aldığım günden beri kumanda kolu bir çalışıp bir çalışmıyor servisi aradım sordum, serviste önce makineden açılması gerektiğini sonra kumanda dan kontrol edildiğini söyledi bende uyguladım ve kumanda çalışırken, örneğin zemine göre tercih yaparken biranda çalışmıyor. Neyse idare edeyim derken süpürürken kıl vb. şeyleri toz haznesinin ortasına topluyor, teleskopik borusu süpürürken içine geçiyor, kumanda kolunun teleskopik boruya takılan kısmında sabit değil sürekli dönüyor, süpürgenin ucu süpürürken ileri gidiyor çekince havada resmen, halıya değmiyor bile, kumanda kapağı yerinde durduğu yok sürekli düşüyor. Bir aylık bir süpürgenin böyle olması normal mi?

Müşteri hizmetlerini aradım efendim diye açılıyor müşteri hizmetleri mi diye sormak zorunda kalıyorsunuz sizi dinlemeyen ilgisiz biri hemen servisi arayın baksınlar diyor, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum, servis bile evden gelip almıyor, daha önce başka bir markadan baskül almıştım ve garanti dahilinde evden gelip almışlardı. Bu nasıl bir müşteri memnuniyeti böyle olduğunu bilseydim alır mıydım hiç az bir parada vermedim sonuçta, yerli ürün olsun ülkemiz kazansın diye düşünürken olanlar hayli üzdü sonuçta o fiyata istediğim ürünü alabilecek durumdaydım tamamen hayal kırıklığı.

Her şey satana kadar satış sonrası hizmet diye bir şey yok unuttukları bir şey var, bir müşteri kaybı en az bin müşteri kaybı demek.

14 Kasım 2023 14:40

Arnica Tesla Ergo Active elektrikli süpürgemde bazı sorunlardan dolayı şikayette bulundum. Evet ilgilenildi, servise gönderdim bir gün içerisinde parçalar değişti denilip ertesi gün aksam teslim aldım. Sabah evi süpüreceğim zaman süpürgeden tuhaf sesler gelmeye başladı hemen teknik servisi aradım video gönderdim. Evi Süpürürken teleskopik boru aynı şekilde sabit değil boru iç içe geçiyor, kumanda kolunun kapağı artık düşmüyor ama yine aynı şekilde bir çalışıp bir çalışmıyor, teleskopik boruya takılan hortum tarafı bu defada süpürürken elimde kalıyor yani yerinden çıkıp boru sürekli yere düşüyor. Hemen servisi aradım tekrar sipariş edeceğim dedi bakalım bir daha olursa artık yasal hakkımı kullanacağım. Olumlu bir değerlendirme yapmıştım bilseydim önce dener sonra yapardım değiştik dedikleri için ve servis 1 günde hallettiği için olumlu değerlendirmiştim. Evet beni arayan müşteri temsilcisi ilgiliydi ama süpürgede sorunlar bitmiyor.

06 Kasım 2023 15:55 (Şikayetten 5 dakika sonra)
09 Kasım 2023 10:22
10 Kasım 2023 16:13
Cgdm
Cgdm
10 Kasım 2023 21:32

0212 li numaradan Ümran Hanım arayıp, servis sürecini yakından takip etti, ürünün sorunlu parçaları değişti. Teknik servis çok hızlıydı süpürgeyi verdiğim günün ertesi günü sorunları giderip teslim etti Teşekkürler.

15 Kasım 2023 09:28
20 Kasım 2023 10:02

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 16:47
Jale sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 13:08

Arnica Şarjlı Dikey Süpürge

25 Mayıs 2024 09:33
Murat sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 14:55
"İlgili müşteri hizmetine teşekkür ederim"
Mehmet sonuçtan çok memnun

08 Haziran 2023 16:43
"İlginizden dolayı teşekkür ederim Ümran hanim..."

Arnica Küçük Ev Aletleri Kategorileri