Arnica Solara Dikey Süpürge

02 Kasım 2023 15:27

Arnica solara şarjlı dikey süpürge aldım. İlk kullanımdan bu yana makine çalışmaya (süpürmeye) başladıktan 10-15 saniye sonra süpürge çalışır vaziyetteyken temizlik başlığının ışığı sönüyor ve temizleme rulosu duruyor. Ürün 2 hafta garanti kapsamında serviste kaldı, ürüne bakım yapıldığı, zorlanmada veya en güçlü seviyede 5 dakika sonra ışığın ve rulonun durabileceği söylendi. Ancak düz zeminde en düşük modda bile çalışır çalışmaz tekrar ışıkları sönüp rulosu duruyor. Ayrıca en düşük modda 45 dakika çalıştığı söylenen makine bu kadar bile çalışmıyor. Aldığıma alacağıma pişman oldum.

02 Kasım 2023 15:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)
10 Kasım 2023 10:42

Yasemin
Yasemin

S Arnica solara dik süpürge alma aldır mayın yazarken bile kısıtlama konmuş eleştiri yapmana müsaade etmiyor asla alma ben aldım her gün bir parçası elimde kaldı müşteri hizmetlerine söylediğimde tüketici hatası dendi kendi ürünlerinin hatalı olduğunu kabul etmiyorlar nem aldım pişmanım sizler asla alma

Tulay
Tulay

Ben de çok pişman oldum maalesef bir daha asla almam

Nurcin
Nurcin
Şikayeti Çözüldü

Çözüm sağlandı mı acaba bizde aynı problemi yaşıyoruz üründe ama bir sorun yok diye geri gönderiliyor sürekli.

Arnica Şarjlı Dikey Süpürge

25 Mayıs 2024 09:33
Tuğba sonuçtan memnun

26 Ağustos 2024 13:49
"Süpürgemin arızalanma sürecinde ilgilendiğiniz için teşekkürler ederim. Şu an makinem serviste umarım en kısa zamanda arızası giderilerek döner. Teşekkürler ederim"
arnica-solara-basligi-elimde-kaldi-garantiye-girmiyor-1.pdf

Arnica Küçük Ev Aletleri Kategorileri