Dilan sonuçtan çok memnun

Arnica Süpürge Başlığı Sorunu Ve Yavaş Servis Hizmeti

09 Aralık 2024 19:02
Dilan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorunu giderip hızlandırdığınız için”

Arnica solar şarjlı süpürgem süpürme işlemi yaparken başlık dönmemeye başladı. Diğer başlıkları taktığımda dönerken halı başlığı dönmüyordu. Ürünü servise bıraktım, ilk başta bana başlığın garantiye girmediği söylendi. Ürün satarken sadece motor garantili yazmıyor ama sonrasında biz konuştuk, garanti kapsamına alındı deniyor. İki hafta oldu, hâlâ ürünün başlığının gelmesini bekliyorum. Servisi aradığımda sayımdan dolayı Aralık sonunda ancak geleceği söyleniyor. Neden bu şekilde mağdur ediliyorum? Konuyla alakalı müşteri hizmetlerini aradığımda asla bağlanmıyor. Bir tanınmış markanın neden bu gibi servis ağı bu kadar yavaş çalışıyor? Sıradan bir marka değil, tanınmış bir markanın bu kadar mağduriyeti asla hoş değil.

09 Aralık 2024 22:10 (Şikayetten 3 saat sonra)
10 Aralık 2024 13:38
23 Aralık 2024 19:00

Hiçbir şekilde ne hızlanma oldu ne de sorunum çözüldü gerçekten bu kadar sıkıntılı bir yedek parça istemi neden bu kadar para verip kendimizi mağdur ediyoruz kendi elimizle

25 Aralık 2024 15:37

Değerli Dilan Ç., 30931452 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

26 Aralık 2024 14:33
02 Ocak 2025 15:48

Şikayetimi dönüş yapılarak işlemi hızlı şekilde sonuca kavuşturduğunuz için teşekkür ederim

02 Ocak 2025 15:49

Teşekkür ederim sorunu giderip hızlandırdığınız için

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 16:47

Arnica Şarjlı Dikey Süpürge

25 Mayıs 2024 09:33
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Süpürge Başlığı Sorunu Ve Garanti Kapsamı

02 Ocak 2025 22:30
Emrah sonucu yetersiz buldu

17 Mayıs 2024 18:08
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 12:30
Arnica Solara Şarjlı Süpürge Mağduriyeti: Sorunlu Ürün, İlgisiz Servis