M.ali sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 12:14

Kasım2023 te Media Markt'dan almış olduğum Arnica solara dikey süpürgem 3 sefer servis gördü. Öncelikle süpürge başlığı kırıldı onu değiştirdik. Sonra plastik hazne aksamı içeriden kırıldı tekrar serviste değiştirildi. Değiştirildikten sonra aldığımda ürün süpürme aparatına taktığımda power tuşuna basmadan kendisi çalışıyordu. Şu an yine serviste ve sorunla ilgili hiçbir açıklama almadım ve genel servisten muhatap bulamıyorum. Ürünümün ücret iadesini istiyorum. Türk malı diye aldığımız ürünle rezil olduk. Yetkili servis müşteri hizmetlerine, müşteri hizmetleri yetkili servise yönlendiriyor. Bununla ilgili merci neresiyse durumu çözülüp ürün bedelimin iadesini istiyorum.

18 Kasım 2024 12:50 (Şikayetten 36 dakika sonra)
18 Kasım 2024 12:59
M.ali
M.ali
20 Kasım 2024 17:46

Tarafıma bilgi verilmeden tamir ettik gelin alın diye servis arıyor, böyle bir firma görmedim. 5 yıllık garantili ürünü bir yılda üç sefer servis gördü ama hala kusuru kabul edilmiyor. Bakalım alınca bir sonraki servise kadar kaç ay kullanabileceğim. Ben yandım okuyan sizler yanmayın. Bu süpürgeyi almayın

22 Kasım 2024 10:17

Arnica Süpürge Başlık Sorunu Ve Servis Deneyimi

27 Kasım 2024 10:07

Arnica Süpürge Borusu İkinci Kez Kırıldı

04 Kasım 2024 11:43

24 Mart 2025 00:30

Garanti Ve Kasko Kapsamı Reddedildi, Çalışanlar Tarafından Küçük Düşürüldüm

05 Ekim 2025 23:31
garanti-ve-kasko-kapsami-reddedildi-calisanlar-tarafindan-kucuk-dusuruldum-5.jpg
garanti-ve-kasko-kapsami-reddedildi-calisanlar-tarafindan-kucuk-dusuruldum-3.jpg

Arnica Küçük Ev Aletleri Kategorileri