28 Mayıs 2024 16:111.296

Arnica'nın çaycısını kullanıyoruz. Üst kısmı cam ve kaynarken bir anda çatladı, neyse ki üzerimize gelmedi, büyük bir kazadan kurtulduk. Görsel yer alıyor. Mağduruz. Herhangi bir kullanıcı hatası, çarpma veya düşme söz konusu değil. Alırken de özellikle çatlar mı, dayanıklı mı diye sormuştuk. Ona rağmen çatladı.

28 Mayıs 2024 16:16 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sevgili Eren Y., Öncelikle bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ve paylaşımlarınız bizler için büyük önem taşımaktadır. 28906672 numaralı talebiniz inceleyerek, kısa süre içerisinde Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçecektir. Ayrıca Ürünlerimizle ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı tarafımıza iletebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri

29 Mayıs 2024 13:46

Değerli Eren Y., 28906672 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

30 Mayıs 2024 21:41

Soruna dair hala bir ilerleme olmadı ek'te faturası yer alıyor

31 Mayıs 2024 11:27

Müşteri hizmetlerinden arayarak bizden kaynaklı bir problem olmamasına rağmen servis ücretini bizden istedi değişim yapmak için. Sorunumda çözülmedi mağduruz Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Bu ürünü de Arnica markasını da tavsiye etmiyorum.

31 Mayıs 2024 11:29

Değerli Eren Y., 28906672 numaralı başvurunuzla ilgili detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetleri yetkilimiz tarafınıza telefonla bilgilendirme yapmıştır. Bizleri tercih ettiğinizi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Arnica Küçük Ev Aletleri Müşteri Hizmetleri

31 Mayıs 2024 11:31

Müşteri yetkiliniz de kendiniz gibi insanları mağdur etmekten hoşlanıyorsunuz sanırım :)

31 Mayıs 2024 11:47

Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet başvurusunda bulunulmuştur sorunda çözülmemiştir.

Arnica Çaycıda Kulp Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

19 Ekim 2024 13:031.171

"Ürünümün yedek parçasını ücretsiz şekilde göndermişsiniz ve görünce çok mutlu oldum. Beni anladınız ürünün benim kırmadığımı anladınız bu yüzden teşekkür ederim"

Arnica Küçük Ev Aletleri Elektrikli Mutfak Aletleri Ve Süpürgede Yaşanan Sorunlar

29 Ağustos 2023 16:152.611

Yaklaşık bir senedir evliyim. Elektrikli mutfak aletlerini ve süpürgemi Arnica aldım. Kahve makinesi kahveyi taşırıyor. ...

Arnica Demli Çay Makinesi Pişmanlıktır

12 Mayıs 2024 21:312.021

"Müşteri temsilcisi Ümran hanım sayesinde sorunun çözüldü çok teşekkür ederim ilginize iyi çalışmalar"

Arnica Demli Çay Makinesi Pişmanlıktır

9 Şubat 2025 22:461.050

Arnica çaycıyı Vatan Bilgisayar'dan aldım. Eve geldik ve daha ilk kullanımda tabanda siyah lekeler oluştu (su lekesi değ...

Yeni Alınan Çay Makinesinin Camı Patladı

27 Ekim 2024 02:071.103

"Çok ilgili ve alakalıydılar ürünümü değiştirdiler çok Teşekkür ederim"

Yeni Alınan Çay Makinesinin Camı Patladı

Arnica Arnica Demli Çay Makinesi Rose Arızalı