Tuncay sonuçtan çok memnun

Armut Haksız Şekilde Düşük Puan Verilmesi

18 Aralık 2023 19:09

18 Aralık 2023 14:11

Merhaba Armut da matematik dersi veren bir öğretmenim. Veli ile ilk görüşmemizde saygısız bir üslup kullanması beni rahatsız etti. Laubali konuşan biriydi. Ben de konuşmanın ilerleyen bölümlerinde üslubunun yanlış olduğunu benim Bey diye hitap ederken, kendisinin saygısız bir dille hitap ettiğini, sonuç olarak kendisiyle çalışamayacağımızı söyleyerek konuşmayı sonlandırdım. R. Turgut kayaoğlu adlı veli intikam almak amacıyla aynı gün teklifimi kabul edip yorum yazmak amacıyla düşük puan vererek ve ardından teklifi geri çekerek amacına ulaşmış oldu. Kendisine talep ettiği özel ders hizmetini vermememe rağmen intikam amacıyla düşük puan vermesi kabul edilemez. Önceki tüm yorumlarda tam puan alırken ismimin lekelemesine izin vermeyeceğim. Tekrar söylüyorum talep ettiği gibi herhangi bir özel ders vermedim sadece intikam amacıyla düşük puan vermiştir. R. Turgut Kayaoğlu adlı şahsın yaptığı yorumun silinmesini talep ediyorum

profile profile profile
17 Aralık 2023 19:42

Hizmet vermememe rağmen olumsuz puan verilmesi

17 Aralık 2023 19:44

Turgut Kayaoğlu matematik özel ders talebi üzerine

19 Aralık 2023 13:31 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

19 Aralık 2023 15:21

Armut Temizlik Hizmetinde Eksik Çalışma Ve Saygısız Tutum

Ahmet
08 Mart 17:48
Hasan sonucu yetersiz buldu

Armut'un Şeffaf Olmayan Ücret Kesintisi Ve Hatalı İş Eşleştirme Algoritması

Hasan
05 Ocak 10:25
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Asılsız İddia Sonrası Hesabımız Kapatıldı Savunma Hakkı Verilmedi

Dilan