Eren sonuçtan çok memnun

Aras Kargo'nun Apartman Dış Kapısında Kargo Teslim Etmesi

03 Şubat 2024 14:09
Eren'in Teşekkür Mesajı
“Benimle iletişim kuran Derya hanım teşekkür ediyorum çözüm odaklıydı en azından”

Kumtel'den fırın ve davlumbaz aldım; ancak ürünler kapı önünde teslim edildi ve ayrıldılar. Ürünleri kata çıkarmadılar ve tek başıma çıkarmak zorunda kaldım. Siz ne için maaş alıyorsunuz? Size verilen kargoları kapı önüne bırakmak yerine, neden bu kargo şirketinde çalışıyorsunuz?

03 Şubat 2024 14:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Eren
Eren
05 Şubat 2024 09:39

Benimle iletişim kuran Derya hanım teşekkür ediyorum çözüm odaklıydı en azından

05 Şubat 2024 09:40

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Zeynep sonuçtan çok memnun

06 Nisan 2024 13:27
"Müşteri temsilcisi sorunumu çözdü çok ilgiliydi. Ben yinede kargo çalışanının hep aynı muamelesinden ve yine aynı şubedeki çalışanların özverisizliğinden ve tavırlarının değişeceğinden umudum olmadığı için Aras Kargo'yu tercih etmeyeceğim. Teşekkürler..."

25 Ağustos 2023 17:58

13 Aralık 2023 18:15
İrfan sonuçtan memnun

10 Mayıs 2024 13:58
"Müşteri hizmetlerinde ki arkadaşlara teşekkürler"

16 Ocak 2024 15:46

Aras Kargo Kategorileri