İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Aras Kargo Tanımadığım Kişiye Benim Üzerimden Kargo Gönderdi

21 Ekim 2023 17:43

19.10.2023 günü telefonuma gelen mesajda Aras Kargo siparişiniz yola çıkmıştır yazıyordu. Ama ben kimseye herhangi bir kargo göndermedim. Yani biri benim adımı telefonumu t. C. Mi kullanarak hiç tanımadığım birine içinde ne olduğunu bilmediğim bir kargo göndermiş. 20.10.2023 günü genel merkezlerini aradım şikayet kaydı oluşturdum. Çok memnun olduğum bir görüşme olmadığı için kargoyu işleme koyan Edremit Aras Kargo şubeye gittim. Çalışanlardan biri "isim karışıklığı yüzünden olmuştur. Ben garanti veriyorum sıkıntı olmaz" tarzında şeyler söyledi. Ben de olur mu öyle şey t. C. Sormadan nasıl kargo alıyorsunuz dedim. O da bir kızın geldiğini isimle kargo göndermek istediğini ama o kişinin t. C. Sini bilmediğini o yüzden isimle gönderdikleri için yanlış kişi üzerinden gitmiş dedi. Ben kargonun iptalini istedim. Oradaki çalışan iptal ettiğini söyledi. Kaydımın silinmesini (ben bir kayıt oluşturmadım) talep ettim. Genel merkezi aramanız gerekiyor dedi. Sonra genel merkezi arayıp Balıkesir Edremit şubenin gerçekten iptal edip etmediğini sordum. Göremediklerini sürecin 1-2 gün süreceğini söyleyip 2. Şikayet kaydını oluşturdular. Kaydımın silinmesini istedim. Kayıt silme işini şube yapıyor dediler. Ben de şube "kayıt silme işini merkez yapıyor" dedi dedim. Onla ilgili de bir kayıt oluşturdular. Takip no verdiler.
21.10.2023 günü bana Aras Kargo tarafından kargomun karşı tarafa ulaştığını bildiren mesaj geldi? Tanımadığım birine ne olduğunu bilmediğim bir kargo gitti. Genel merkezi arıyorum ulaşamıyorum... Aras Kargo genel merkezinden ve Balıkesir Edremit Aras Kargo şubeden şikayetçiyim.

21 Ekim 2023 17:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

İlyas
İlyas
23 Ekim 2023 12:01

Hiçbir şekilde irtibata geçilmedi.

12 Ekim 2023 11:50
Melike sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 20:02
aras-kargo-yanlis-kisiye-kargo-teslimi-3.pdf
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 20:08
Aldonat sonuçtan çok memnun