Başak sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 11:17

Trendyol üzerinden sattığım el yapımı, tek olarak üretilmiş ve devamı olmayan ürünümü şube çalışanı çaldı. Çaldı diyorum çünkü ürünümün elinde olduğunu ve bana göndermek yerine ben teslim almışım gibi işlem yapacağını telefonda bizzat beyan ettikten sonra sisteme öyle işledi. Trendyol sisteminde 8 ay önce tüm adreslerim güncellenmiş olmasına rağmen Aras Kargo'nun sistemsel hatası yüzünden iade kargom bulunduğum şehir yerine artık yaşamadığım şehre gitti. Bildirimi aldığım andan itibaren Trendyol ve Aras Kargo ile iletişime geçtim. Hatanın sistemsel olduğu ve paketimin birkaç gün içinde bana ulaştırılacağı söylendi. Süre uzadıkça arayıp teyit aldım ve yine beklemeye geçtim. 23 Şubat Cuma günü mesai bitimine doğru Aras Kargo Moda Şubesinden 0530*****24 numaralı hattan arandım ve bir bey, derhal gelip bizzat teslim almadığım takdirde kargoyu teslim almışım gibi işlem yapılarak işlemin kapatılacağını söyledi. Bunun mümkün olmadığını, kargomun yanlış şehirde olduğunu ve bu konuda defalarca bildirimde bulunduğumu söyleyince, bildirimlerimi gördüğünü ancak sorunu çözemediklerini, çözemeyince de gün sonu işlemini yapamadığını ve benim yüzümden iş yerinde daha fazla bekleyemeyeceğini beyan etti. Açıkça sahte belge düzenleyeceğini söylediğinde, telefonuma kod gelmeden bunu yapamayacağını ve kesinlikle onayım olmadığını belirttim. Ancak dediğini yaptı, nasıl bir belge düzenleyip benim kodum ya da onayım olmadan yaptığını bilmiyorum; fakat sisteme paketi teslim almışım gibi bilgi girmek suretiyle Trendyol sürecimi de sonlandırmış oldu. Ben ürünümün ne koşulda iade edildiğini göremeden hem tam iade yapmış, hem çift kargo ücreti ödemiş, hem de sadece bir tane üretilmiş tamamen el emeği olan bir ürünümden olmuş oldum. Bir kargo firması, müşterisinin paketine el koyup sahte belge düzenlediğinde güvenilirliği kalır mı? Bunun bir çalışanın münferit hatası olduğunu kabul edebilmemiz için derhal hasarımın tazminini istiyor ve kurumsal düzeyde bir özür bekliyorum.

27 Şubat 2024 11:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

03 Nisan 2024 09:46

1 ay daha geçti, sorunum çözülmediği gibi artık arayan soran da yok. Tabi bu arada Trendyol ürünümü iade aldığımı varsayarak çift kargo ücretini tahsil etti benden. Ortada ürünüm bile yok. İlk günler arayıp ilgilenen temsilci arkadaş çok ilgili görünmüştü ama sonuç olmadıktan sonra firma güvenilirliği açısından büyük sıkıntı devam ediyor. İddia edildiği gibi ürünümü bulduklarından ve tarafıma ileteceklerinden şüpheliyim.

10 Haziran 2024 08:47

Tahmin ettiğim gibi, aylar geçmesine rağmen ne ürünüm bana ulaştırıldı ne de zararım karşılandı. Kargoyu kaybettiklerinde zararı tazmin etme zorunlulukları olmasına rağmen bir çalışan kargomu çalınca aynı prosedür neden uygulanmıyor? Bu ne lakayıtlık? Aras Kargo adını nasıl temizleyecek çok merak ediyorum. Durup durup konudan haberi olmayan bir çalışanınızı göstermelik aratıp konuyu baştan anlattırarak gazımı almaya çalışmanız da ayıp cidden. Gerçek bir çözümle gelene kadar her yere yazmaya devam edecek, bu işin peşini bırakmayacağım. Haberiniz olsun.

08 Temmuz 2024 13:31

Aras Kargo artık arayıp bilgi vermeyi de bıraktı. Benim bulunmadığım bir şehirde, imzamı taklit ederek teslim almışım gibi gösterip kargoma el koyan bir çalışan sistemdeki kişisel bilgilerimle başka neler yapabilir diye düşünmeden edemiyorum. Ve firma olarak bu tehlikeye göz yummak suçu teşvik etmekten başka bir şey değil.

Sevilay

14 Haziran 2024 12:47

01 Mart 2024 19:58
Sibel sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2024 19:33
"Adelet Hanım ilgisine teşekkür ederim"
Aras Kargo Kategorileri