Aylin
11 Ağustos 2023 16:14

04/02/2023 tarihinde Teknosa'dan aldığım iPad yeni nesil 10 tabletimde 5. Ayda üst parmak okuma tuşunda takılmalar meydana geldi. Fonksiyon olarak herhangi bir sorun yok fakat cihaz, tuş kilidi yaparken asimetrik görüntüler oluşmaya başladı. İlk önce Cepa AVM de Gürgençler'e götürdüm. Bu cihazın, ya düşürme ya da sıvı teması olduğu için böyle olabileceğini Apple ın buna müdahaleler etmediğini söyledi. Kendimi defalarca cihazın darbe almadığını sıvı teması olmadığını söylediğim halde cihaza bakmadılar bile. Apple destekle iletişime geçtikten sonra cihazı kabul ettiler dalga geçer gibi aynı yer Gürgençler cihaza güncelleme yapıp gönderdiler. Sorun yaşadığım tuşa herhangi bir müdahale edilmemişti. En son cihazı aldıktan sonra tekrar Apple destekle iletişime geçtim A** Hanımın bana dedikleri " eğer tuşta fonksiyonel bir bozukluk yoksa kronik hatalar olarak kabul ediliyor biz buna müdahale edemiyoruz deyip dalga geçer gibi telefonu kapattılar. O zaman ben neden 12 bin tl verip Apple aldım gider Android alırdım daha uygun fiyata ata ata kullanırdım. En azından bu kadar mağdur olmazdım.

Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
22 Mart 2024 14:33
Apple İpad 12.9 Kasa Eğriliği
Sude sonuçtan hiç memnun değil

Sude
11 Temmuz 2023 23:19

Dilara
11 Ocak 2024 01:06
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
01 Ağustos 13:50
Apple İpad Pro Ekran Dayanıksızlığı Ve Garanti Desteği Sorunu
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
21 Ekim 2024 01:37