Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
22 Mart 2024 14:33

Merhaba, iPad 12.9 Pro kullanıcı olarak ürünü kullanıyorum, kullanım sırasında herhangi bir hasar, kaza vs olmamasına rağmen iPad kasasında eğrilme sorunu yaşıyorum, Apple Ankamall Gürgençler teknik desteğe götürdüğümde asla yardımcı olmadılar. Ürünü incelemeye dahi almadılar, kaç kez destek birimleriniz ile iletişime geçtim durumu anlattım yine yardımcı olunmadı, telefon ile arandım yine yardımcı olunmadı, Apple gibi yüksek bir şirketten böyle bir düşük hizmet beklemezdim. Yaşadığım sorunun bana sebebini belirtin diyorum onu da kimse anlatmıyor. Bu şekilde devam eder ise benim herhangi bir hatam olmadığını bildiğim için yasal yollara başvuracağımı bildiriyorum sizlere. Durduk yere ortada hiçbir şey yokken bu durumu yaşıyorum üstelik yardımcı da olunmuyor, açıklama da yapılmıyor. Tek dedikleri sürekli olarak yapabileceğimiz bir şey yok şeklinde. O kadar para veriyoruz ne inceleme yapılıyor ne sebep belirtiliyor. Bu tamamen ürün hatası ve değişimin ücretsiz olmasını talep ediyorum. Bu şekilde süreci uzatmaya devam etmeleri terbiyesizlik artık.

Aylin
11 Ağustos 2023 16:14

Aslı
10 Ocak 2024 16:53
Feridun sonuçtan hiç memnun değil

Apple İPad Yamuldu Ve Tamir Mümkün Değil Denerek 16.000 TL İsteniyor

Feridun
06 Eylül 2023 17:27
Sude sonuçtan hiç memnun değil

Sude
11 Temmuz 2023 23:19
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
09 Temmuz 2024 18:22