İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
22 Haziran 2023 13:48

15 Haziran sabahı Macbook Air m1 bilgisayarımı sorunsuz kullanmaktaydım. Akşam bilgisayarı tekrar açtığımda sağ köşede piksel kaybı oluştuğunu gözlemledim. 18 haziranda piksel kaybı ilerlemeye başlamıştı. Apple destekten ürünümü bir servise göstermem gerektiği konusunda yönlendirildim. Kargo ile Antalya TVT'ye ürünü kargoladım. Tarafıma ürünün kullanıcı hatasından dolayı kırılmış olduğunu ve 10900 TL ücret karşılığında onarım sağlayabileceklerini ilettiler. Bilgisayarım hiçbir darbeye maruz kalmadığı için bunu kabul etmedim ve tekrar Apple ile görüştüğümde onlarda sadece ücretli onarım sağlayabileceklerini söylediler. Masa üzerinde duran bir bilgisayar ne tür bir darbe alıp ekranında mikro kırıklar oluşabilir? Bilgisayarımda bir çizik bile yokken bunu anlaması çok güç. Bu konuda Apple ve teknik servis hizmeti maalesef benim gözümde sınıfta kalmıştır. Dünya genelinde bu sorunu yaşayan bir çok yerli/yabancı kullanıcı varken hala kullanıcıyı suçlu bulmaktalar. Hakkımı Tüketici Mahkemesi üzerinden aramak zorundayım.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Dışı Macbook Anakart Arızasında Apple'dan Çözüm Bulamamak

Zehra
05 Eylül 2025 13:59
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep

Apple Macbook Air Ekran Çatlağı

Alican
28 Nisan 2024 05:06
Apple Türkiye Akasya Servis
Sidranur sonuçtan hiç memnun değil

Üretim Hatası Nedeniyle Macbook Air M3 Ekran Çatlağı Ve Yanıltıcı Servis Yönlendirmesi

Sidranur
25 Mart 2025 19:41