Anadolu Hayat'ın Tazminat Ödemesinde Süreç Uzatma Sorunu

06 Kasım 2024 12:46

Anadolu Hayat Vefat Tazminat Tutarını ödemiyor, müşteri temsilcileri yanlış bilgilendirme yaparak süreci uzatıyor. Babam için istenen tüm evrakları iletmeme rağmen her müşteri temsilcisi eksik evrak var ya da bu süreçler karmaşık diyerek oyalıyor. Sigortacılık denetleme kurumu ve CİMER'e şikayet ettim. Anadolu hayatın elimde imzalı yazısı mevcut. Aydınlatma metni ve KVKK metnini de ıslak imzalı şekilde ilettiğimde varislere paranın yatacağı söylendi. Hiçbir ilerleme kaydedemiyorum. Gerekli yasal yollara başvurdum fakat süreçte ödemenin geç yapılması ya da yapılmaması için caydırıcı bir politika izlendiğini düşünüyorum. Poliçe no 7373/23151769. Anadolu Hayat şikayet hattı görüşmeleri dinlediğini ve müşteri temsilcilerinin yanlış bilgi verdiğini kabul edip özür dilemesine rağmen hala aradığımda müşteri temsilcileri hayat sigortası ve bireysel emeklilik farkını dahi ayırt edemiyorlar. Konu hakkında ödeme miktarı çok düşük olmasına rağmen bir aksiyon alınmıyor. Mağdur ediliyorum. Sigortacılık denetleme kurumu şikayet başvuru no 1185032. Müşteri ilişkileri dijital kanal müdürlüğü Anadolu Hayat a. Ş dönüşü de bu şikayet üzerine oldu. Süreç aylardır devam ediyor ve bu sürecin uzun olmasının çok normal olduğunu ileterek sindirilmeye çalışıyorum.

Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hayat Emeklilik'ten Paramı Alamıyorum: İşlemler Sürüncemede

28 Mart 2025 09:54
Nice sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hayat Emeklilik'te 4 Aylık Tazminat Bekleyişi: Süreçte İletişim Sorunları Ve Mağduriyet

21 Ocak 2025 16:04

25 Ağustos 2023 14:41
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 17:22

Anadolu Hayat Emeklilik'te Tazminat Sorunu Ve Evrak Karmaşası