Sait sonuçtan hiç memnun değil

Amazon'dan İadeyi Yapamıyorum!

14 Mart 2023 13:05

amazon.com.tr'den yeğenim için bir MP3 çalar sipariş ettim. Gelen ürün arızalı çıktı. Ürünü iade etmek istedim, site üzerinden iade işlemlerini yapmaya çalıştım, sistem bir belgeyi çıktı aldım. Ama ürünü Aras Kargo getirdiği halde biz getiririz ama iade işlemi yapmayız diyorlar. Sitede DHL Kargo kaydı var ama; DHL de bize göre yazılması gerekir diyorlar.
Bu amazon.com.tr'ye ulaşmak mümkün değil. Sitesinde saçma bir iletişim sayfası var ama ne bir telefon, ne de bir mail adresi var.

Sait
Sait
04 Nisan 2023 22:43

Arızalı ürünü (280TL lik ürünü) PTT Kargo ile 135 TL'ye göndermek zorunda kaldım. Bu yazıyı okuyanlar umarım www.amazon.com.tr den alışverişi bırakırlar, bırakmazlarsa kendileri bilir.

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Amazon’da Fiyat Gerekçesiyle Açıklamasız Sipariş İptali Ve Güven Zedelenmesi

30 Aralık 2025 10:47
amazonda-fiyat-gerekcesiyle-aciklamasiz-siparis-iptali-ve-guven-zedelenmesi-3.jpg
amazonda-fiyat-gerekcesiyle-aciklamasiz-siparis-iptali-ve-guven-zedelenmesi-2.jpg
amazonda-fiyat-gerekcesiyle-aciklamasiz-siparis-iptali-ve-guven-zedelenmesi-1.jpg

Siparişim İptal Edildi, Para İadesi Ve Hediye Kartı Talebim Karşılanmadı

Öner
14 Kasım 2025 11:03
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Hesabım Şüpheli İşlem Gerekçesiyle Haksız Yere Askıya Alındı, Siparişim İptal Edildi

Faruk
14 Temmuz 2025 23:09