Amazondan Alınan Ayıplı Ürünün İade/değişim Reddi

Yağız
18 Nisan 2024 16:03

Amazon'dan aldığım HP Victus dizüstü bilgisayarın ikinci gününde ekranın kendi kendine tanınamaması sonucu HP yetkilileri ile iletişime geçtim ve sorunun yazılımsal olarak çözülemeyeceği belirlendi. Bu durum üzerine HP'nin ürün değişimi kolaylığı adına bana gönderdiği e-posta ile Amazon'da iade talebi oluşturdum ve ürünün değiştirilmesini talep ettim. Amazon deposuna ulaştığında ise 'Yapılan inceleme sonrası; ürünün işleyişine, teknik özelliklerine ve kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılmadığı tespit edilmiştir. Depodan yeni ürün çıkışı yapılmayacaktır.' şeklinde kısa bir cevapla karşılaştım ve eski ürünün iadesi yapılacağı bildirildi. İki günlük cihazın kendinden kaynaklı arızalı olmasının kullanıcı hatası olarak bildirilmesi ve ürünün bozuk bir şekilde bana geri iade edileceği söylendi. Ürünün fiziksel bir hasara maruz kalmadan kargolandığına dair görüntü ekte yer almaktadır.

Satın Aldığım Bilgisayar Yanlış İşlemciyle Gönderildi Ve Mağduriyetim Giderilmiyor

16 Eylül 2025 21:57
satin-aldigim-bilgisayar-yanlis-islemciyle-gonderildi-ve-magduriyetim-giderilmiyor-3.jpg

Ölü Piksel Sorunu Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Edanur
29 Kasım 2024 01:37
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Siparişim Sebepsiz Yere İptal Edildi, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

Yaşar
05 Ekim 2025 23:45
amazon-siparisim-sebepsiz-yere-iptal-edildi-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-6.pdf
amazon-siparisim-sebepsiz-yere-iptal-edildi-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-5.pdf
amazon-siparisim-sebepsiz-yere-iptal-edildi-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-4.pdf
amazon-siparisim-sebepsiz-yere-iptal-edildi-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-3.pdf
amazon-siparisim-sebepsiz-yere-iptal-edildi-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-2.pdf

Erhan
26 Temmuz 2025 10:18

12 Eylül 2024 20:41
Amazon Tarafından İade Veya Değişim Sürecim Başlatılmıyor.
Amazon Tarafından İade Veya Değişim Sürecim Başlatılmıyor.
Amazon Kategorileri