Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
18 Mart 2024 15:16

Amazon uygulamasından Ersağ altın maske siparişi verdim. Amazon genellikle kendi paketleme kutusunda siparişlerini müşterilerine teslim eder. Ancak bana gelen kargoda Trendyol kutusuyla Amazon ürünü gördüğümde çok şaşırdım. Ersağ altın maske yerine üstelik kutudan çıkan ürün Ersağ bulaşık sıvısıydı. Bir daha kesinlikle Amazon'dan sipariş vermem.

28 Mart 2024 13:18

Amazon'dan Ersağ Altın Yüz Maskesi siparişi verdim, 345 lira. Ürün bana bulaşık sıvısı olarak geldi. Satıcı firma olan Kozmatik Sağlık firmasını aradım, ürünün iadesini yapabilmek için. Bana karşı ödemeli olarak gönderebileceğimi söyledi. Ben de söylediği gibi yaptım. Sonrasında ürünü kabul etmeyip aynı yanlış ürünü bana geri gönderdi. Kozmatik Sağlık'tan şikayetçiyim, 345 liram gitti. Bildiğiniz gibi, aradığımda telefonumu açmayıp üstelik engellemiş. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Yazık, gerçekten.

Bekir
13 Mayıs 2024 15:15
Amazon'dan Aldığım Ürün
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
11 Kasım 2024 12:57

Samet
17 Temmuz 2025 00:35
Sipariş Verilen Ürün Adedi Yanlış Gönderildi, Firma Sorumluluğu Amazon'a Yüklüyor
siparis-verilen-urun-adedi-yanlis-gonderildi-firma-sorumlulugu-amazona-yukluyor-2.jpg
siparis-verilen-urun-adedi-yanlis-gonderildi-firma-sorumlulugu-amazona-yukluyor-1.jpg
Oktay sonuçtan çok memnun

Oktay