Recep
25 Mart 2023 06:20

https://amazon.shopp33.com 700 USDT yatırdım birkaç sipariş verdim sonra oradaki paramdan daha yüksek bir sipariş çıktı başka para yatırmadım yatırsam yine yüksek bir sipariş çıkacak yine yatırmam gerekecek 60 siparişi tamamlamadan da paranı vermiyorlar

profile profile profile

Yorumlar (203)

Ahmet

Paranı alırız diyenler türedi inanmak gelmiyor hiç parasını alan var mı

Ahmet

Yardım edin yardım edin o çocuklarına kandım çok param gitti [email protected]

Gerçekten yarım edebilecek var mı arkadaşlar lütfen destek olun çok fazla mağdur var

Soner
Soner

Banada yardım edin lütfen yardımcı olun lütfen

Murat

Lütfen tüm mağdur arkadaşlar beni çok iyi dinleyin, hepimiz hırsımız ve kolay bol para kazanma iştahımız yüzünden çıkmaza girdik, çözüm yolu olarak asla ben bu parayı geri alırım diyenlere güvenip para vermeyin Bizzat yaşadım bunu, tuğçe nikli biri milletin e maillerini toplayıp birine yönlendirdi ve 42 binim daha uçtu gitti, bu konu savcıya dönecek lakin asıl mevzu asıl parayı nasıl geri alırız, birkaç mantıklı önerimi takip edin İlki parayı gönderdiğiniz kripto borsasına durumu rapor edip şikayet edin, ilgili adresi ve hesap numarasını belirterek şikayetçi olarak iade talebinde bulunun, zayıf bir ihtimal olsa da küçük bir komisyon karşılığında kripto borsası hesabınıza para iadesi yapılabilir, Bir başka yolu ise, burda olanlardan ondan fazla kişi ile ortak bir konumda buluşarak aynı konumdan savcıya toplu suç duyurusunda bulunursak, savcı olayın ciddiyetini kavrar ve bu iş inter pole kadar çıkar ve bizi bu işe bulaştıranları oldukları ülkelerde aldıralım, [email protected] bana yazın ve grup olalım

Serkan

Merhaba arkadaşlar aynı sorunu ben yaşadım ilk 1 2 kere sorunsuz geçiyor parayı veriyor alışıyorsun tabi 3 te yüksek komisyon bahanesiyle bütün parayı yatırıyorsun ve sonuç hüsran giden parayı unutun ve ben hallederim diyenlerden uzak kalın 2 kes üst üste aynı şeyi yaşamayın geçmiş olsun cümlemize birer bardak su içip oturun😃

Muhammed

Arkadaşlar bu site bugün giriyorum açılmıyor sitenin yeni adresi nasıl ulaşabiliriz Ben de site içinde 45 bin dolarım var ikisi barışım kaldı onlar tamamlayıp parayı çekeceğim çekebilsem tabii bu konuyu hakkında bilgisi olan var mı Lütfen bana yardımcı olur musunuz

Abdullah
Abdullah

Çekemezsin tamamlasan dahi onların amacı bu zaten elindeki parayı çekip popona tekmeyi vurmak.

Serkan

Merhaba ersin bana ulaşabilirsin aynı sorunu bende yaşadım

Kardeş nasıl çözdün bende mağdurum

Ozan

Bende bu sitenin mağduruyum içeride 4091$ dolarım var çekemiyorum son siparişte 3888 $ daha ödememizi istiyorlar TikTok'tan bir kendini İngiliz tanıtan bir kız bulaştırdı beni Allah rızası için yardim edecek bu konuda bilgisi olan var mı

Ne yapacaksın

Hayır 3780 dolar duruyor bir şey de yapamıyorum

Ersin

Batuhan ulaş bana kardeşim aynı kız aynı site aynı olay ben çözdüm bunların kim olduğunu

Kardeş nasıl çözdün bende mağdurum

Kimmm?

Kim bunlar

Gökhan

Kardeşim bana da yardım et lütfen [email protected]

Yunus
Yunus

Nasıl çözdüm hocam 3 bin dolarda benim duruyor içeride iletişim numaranı verirmisin

[email protected]

Alican
Alican

Başkan nasıl çözdün yardım etmen mümkün mü

Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar bende 7250 dolar var ve hala duruyor

Bende aynı İngiliz banada ulaşın

Ahmet_yaman8

Ahmet

Bende de aynı kız bana da ulaş

Manyak
Manyak

Ettin bey banada yardımcı olur musunuz

Metehan
Metehan

Yardımcı olabilir misiniz numaranız var mıdır

Vusala
Vusala

Ersin bey siz nasıl çözdünüz bu isi? Paranızı geri ala bildiniz mi

Murat

Ersin sana nasıl ulaşa bilirim? Sen bir çözüm buldun mu?

Numaramı yollayabilirim sana

Murat

Aynı olay benim başıma geldi 20 gün önce TikTok'ta tanıştığım Asyalı bir bayan beni bu Amazon'a yönlendirdi. İlk etapta 60 adet siparişi tamamlamak gerekiyor ama siparişler git gide yükseliyor şu anda 41. Siparişte takıldım çünkü yaklaşık 1000 USDT yatırmam gerekiyor ama para olmadığı için yatıramadım. Bu parayı yatırmadan ve 60 adet işlemi tamamlamadan paramı çekemeyeceğimi söylüyor müşteri hizmetleri ne yapmalıyım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Ozan

Var mi bir çözüm bulan arkadaşlar

1903uysal1903 Instagram dan ekle kardeşim numaramı vereyim oradan

Ersin

Kardeşim bana ulaş muhtemelen aynı site aynı olay aynı sorun istersen numaramı yazayım

Batuhan

Aynı şekilde bende İngiliz kızla tanıştım beni buraya yönlendirdi fakat dün 27 bin doları sorunsuz bir şekilde çekti 80 TL yatırdım 60 bin tl daha istiyor geriye kalan 5 görev ne kadar yükselecek bilmiyorum dolar da pahalı olduğu için tamamlayamadım

Arkadaşlar parasını kurtaran var mı benimde 9000 bin dolar gitti

Arslan
Arslan

Banada bir İngiliz kız Telegram'dan yazıp duruyor. Galiba sıkıntılı bir durum. Bende olayları anlamaya çalışıyorum. Galiba sonu hep hüsran

Deniz ulaş bana kardeşim Instagram'dan 1903uysal1903

Batuhan

Kanka bende bu işe girdim İngiliz bir kızla tanıştım kızım görevlerini ben yapıyordum ve en son kızın parası bu kadar oldu ve sorunsuz çekti ama bilemiyorum 80 bin tl yatırdım ve şu anda 60 bin tl daha istiyor benden

Murat

Deniz seninkide e-ticaret sitesi miydi?60 adet siparişi tamamlamanı mı istediler

Benimde Amazon Affiliate logolu 60 sipariş geliyordu 2 kez kazandım paramı çektim simdi 57 siparişi zorla geçtim 3 siparişte takıldım 5 binden fazla param içeride kaldı benden 3. Siparişim için 2 bin dolar istiyor. 60 olmadanda paramı çektirmiyor krediler çektim içeride paramı kurtarmak için yetmedi takılıp kaldım yardim istiyorum Allah rızası için

Murat

Arkadaşım iki kez 60 adet siparişi tamamladım mı? Tamamladıktan sonra paranı çekebildin mi? Benim de başıma geldi 41. Siparişte takıldım 1000 USDT yatırmam gerekiyor ama param yok yatıramadım. İçerideki paramı çekebilmem için 60 adet siparişi tamamlamak zorundaymışım.

Hakan
Hakan

Benim son siparişim tamamlasam paramı alır mıyım

Yok param kalmadı devam edemedim. Müşteri hizmetleri dönüş yapmıyor

Kenan
Kenan

Ne yaptınız 3 siparişi tamamladınız mi

Hunter
Hunter

Konuyu hortlatalım ne yaptınız bu süreçte parasını alabilen oldu mu veya görevi tamamladıktan sonra parasını alabilen var mı veya mahkeme yolu veya hacker gibi araçları deneyen var mı?

Ömer

Sözde müşteri hizmetleri tarafından böyle bir mesaj geldi bu şekilde parasını kurtarabilen var mı Ya da bu para kurtarma vaadiyle gelen kişiler tarafından paranızı geri alabiliyormusunuz

Ömer

Mehmet bey daha önce ayaz bey adolfamca01 nick isimli biri yardımcı olacak demişti benden 5000 lira aldı sonra kayboldu bu da onun gibi bir şey sanırım

Sahin
Sahin

Geçmiş olsun. Paranızı kurtaracağım diyen ayaz da yalan söylüyor paranı alıp Instagram'dan engelliyor. Hikaye anlatıyor. Oda alıp gidiyor yani.

Harun
Harun

Arkadaşlar parasını kurtarmak isteyen kişiler var ise bana ulaşın yüzde yüz çözüm garantisi insta hesabım har_un3126 ulaşın bana gereken işlemeleri size kavuşturayım

[email protected]

[email protected] ulaşın

Harun bey nasıl bir çözüm benimde 9 bin dolarım gitti

Ali

Yardim etme şansınız var mi

Sevil

Adresteki resminiz nedir harun bey Instagram resminiz nedir

Alabilen var mı parasını

Armağan

Nasıl oluyor siteye bile ulaşılamıyor

Hüseyin
Hüseyin

Usta Instagram resminde kedi mi var, nasıl kurtaracağız parayı, bana ulaşır mısın

Sevil

Tuğçe hanım ayaz bey gerçekten alabildimi sizin paranızı

Ali

Bir de Nihat var var mı iletişim kuran

Sevil

Aynı mağduriyet bende de var ama şu ayaz yazan arkadaşın hesabı hangisi nereden bilelim bir sürü çıkıyor ki yardımcı olabilen var mı ona

Ben çok kişinin parasını aldım, yardımcı olabilirim Mete06441 ınst adresi

Melih

Sevil hanım paranızı alabildiniz mi alabilen varsa yazarmı bizde paramızı kurtaralım

Sevil

Amazon Shop diye bir şey siz giden meblağı alabiliyor musunuz ali bey adresiniz nedir

Seninki nereden

Armağan

Benimde ortalama 9000 TL yardımcı olabilecek var mı veya ne yapmalıyız bu konuda

Mete06441 internet adresim

Metin

Kardeşim bana ulaşabilirsin, para istemiyorum paranı alırız bende 40 gün sonra aldım

Golge3400 diye biri var Instagram da ama para istiyor işlem için

Parayı geri alıyorum diyenlerde yalan arkadaşlar kimseye geri alacam diye para vermeyin

Ali

Sizde girdiniz mi böyle bir siteye

Burcu

Benim de 90000 liram gitti son siparişi tamamlayamadım 10günüdr para yükleyeyim diye beklediler şimdi de yüklemicegmi anlayınca 25bin vergi yatırırın paranız 10dk içinde hesabınızda diyor yatıracak param kalmadı güvenim de kalmadı parasını kurtarabilen oldu mu aynı durumda olup ta

Burcu

Evet Amazon shopping uygulaması en son yüzde 20 vergi istediler 25bin yatırırsam 125 bin olan paramı çekebilicem ama güvenenemedim kaldı öyle

Beyazıt
Beyazıt

Amazon şoping ortaklığı bir uygulamadan mı bahsediyorsun 60 sipariş veriyorsunuz doğru mudur

Okan
Okan

Ayaz bey bize de yardım edin çok kaybettik Allah rızası için yardım edin

Amozonbot sitesi 43000usdt Sonra 4300usdt depozito yatırmamı istediler

Ayaz bey Instagram'da bulamadım akyuz781 Instagram'da benim hesabım

Ayaz bey benim paramı kurtarın yarısı sizin olsun

Bankaya çok borçlandım. Yeter ki paramı alabileyim. 43000usdt nin 22000usdtsini kim yardım ederse vereceğim.

Instagram dan ulaşın golge3400 kesin çözüm var

Bana ulaş gölge3400 Instagram kesin çözüm var

EBA Amazon mu

Instagram dan ulaşın bana

Nihat

Instagram : nihatdumlu7 Bana buradan ulaşın bu işi bana gösteren kızla buluşmaya gideceğim 12 eylülde İzmir'e

Bana ulaş knk Mehmed. 19

Murat

Nihat bey bir çözüm bulabildiniz mi?

Fatih

Nihat bey yardımcı olur musunuz banada paramızı geri alabileceğiz mi ya 🥺 [email protected] ulaşırsan sevinirim Allah rızası için üç çocuğumla beraber mağdur oldum parama para katarım dedim ama mağdur oldum

Burcu

Nihat bey n'yaptınız bize de bilgi verir misiniz

Nihat

Arkadaşlar bir tane kızla tanıştım o beni yönlendirdi bu işe İzmir'de yaşıyor ve ben yarın onun yanına gideceğim. Dün 30 dolar kazandım çektim Binance hesabıma bugün 64 dolar yatırmamı istedi yatırdım sonrasında 32. Seviyede 147 dolar yatırmamı istedi bende yatırmadım güvenemedim kız İngiliz ve beni İzmir'e yanına davet etti gel burda göstereyim dedi. Onun dışında kuzum hesabını ben yapıyordum ve kız her gün yapıyor 60. Seviyeye gelene kadar en az 3000 dolar yatırıyor sonrasında çekebiliyor ve banada gösterdi hayırlısı bakalım yarın yanına gideceğim bakalım ne olacak

Ferudun
Ferudun

Ne oldu sonuç

Aynı taktikle benimde 200 binim gitti TikTok'tan ekledi düştük

Selami

Aynı kız benimle TikTok'tan tanıştı aynı taktı esmer uzun boylu 200 binin gitti kızın fotosu bu

Nihat bey sorunumu çözün aldığım paranın yarısını vereceğim.

Servet
Servet

Hasan bey banada yardımcı olur musunuz 90 bin param gitti

Bana ulaş golge3400 Instagram dan ulaş kesin çözüm var

Arkadaşlar bana Twitter üzerinden Emma adında bir kız yazdı Türkiye'ye gelmek istiyorum diye birkaç gün konuşunca Amazon siparişimi tamamlama yardımcı ol dedi önce onun için yapıyordum ve günlük 70 dolar kazanıyordu 1000 USDT şarj edip bende başta 35 USDT attım 98 USDT yaptım çektim ve sonra tekrar yüklediğimde sürekli parama bloke koydu üçüncü bolkede daha yükleme yapmadım bana son olduğunu be 200 USDT daha yüklememi söylüyor şu an hala konuşuyorum oyalıyorum kızı nasıl alacağımı bilmiyorum hesaplar aktif hala 293 dolar var blokeli woot TR shop sitenin adı

Aynı taktikle bende düştüm

Ayaz sana ulaşılmıyor Instagram'dan

Ayaz bey Instagram'da bulamadım akyuz781 Instagram'da benim hesabım.

Golge3400 ınst hesabın mı

Bana ulaş golge3400 kesin çözüm

Görevleri tamamaldigin da vermiyorlarmi

Ben 60 görevi tamamladım sonra 43000usdt oldu çekeyim dedim benden 4300usdt depozito istediler yani vermiyorlar

Görevleri tamamladığında vermiyorlar ben tamamladım alamadım

Hayır

Amazon Kategorileri