Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
30 Temmuz 2024 16:57

Merhaba, Amazon üzerinden sipariş vermiş olduğum kitaplar ıslanmış ve hasarlı olarak geldi. Paketin içindeki 3 kitaptan 2 adedi hasarlıydı. Bu da şu demek ki tahminen ; zaten pakete koyulurken hasarlıydı. Çözüm için müşteri hizmetlerine ulaştığımda iade alabileceklerini ancak bunun için benim kargo şirketine gidip ürünleri bırakmam gerektiği söylendi. Kargo şirketinin gelip alması talebim de reddedildi. Durum şu ki ; benim bulunduğum konumda kargo şirketi yakın bir konumda değil. Ben kolaylık olsun amacıyla Amazon üzerinden sipariş verdim. Benim en yakın kargo firmasına gitmem zaten bu kitapların maliyeti kadar olacak. Ayrıca gönderdiğim hasarlı ürünler de hiçbir işe yaramayacak. Benim hiçbir hatam olmadığı halde ben mağdur oluyorum. Belirttiğim gibi Amazon üzerinden sipariş vermemizin asıl amacı vakit ve nakit tasarrufu yapmak. Ben bir sürü kitapçının önünden geçerek hasarlı gelen kitabımı iade etmeye gideceksem (ki bu sıcakta bir de ) neden online alışveriş tercih edeyim ki? Sorunumun beni daha fazla mağdur etmeyecek şekilde çözülmesini talep ediyorum lütfen.

Çiğdem
08 Ağustos 2024 06:44

Bana başka seçenek sunamadıkları için, problemimle ilgili herhangi bir geri dönüş de yapılmadığı için ben tekrar arayarak iade kodu almak zorunda kaldım; ancak kitapları kargo şirketine götürmem zor olduğu için mümkün olamadı. Böylece elimde hasarlı, pakete muhtemelen ıslak bir biçimde konmuş iki adet kitap kaldı. Hiçbir kolaylık sağlanmadığı gibi ilgilenilmedi de. Amazondan kitap sipariş vermemem gerektiğini anladım.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
28 Mart 05:29
Amazon'dan Aldığım Kitaplar Sürekli Hasarlı Ve Orijinal Değil
Meriç sonuçtan hiç memnun değil

Meriç
07 Ekim 2024 11:11