13 Mayıs 2023 15:48

İlk gün tanıştığım Singapurlu kişi, hesaplarımızı bağladı ve onun sistemine girdim. 40 görev yaptım ve yaptığım görev karşılığında 42 dolar kazandım. Parayı çektim ve 1 gün geçti. Yine aynı şekilde, bana kendi sistemi üzerinden görev yapmamı söyledi ve 40 görev daha yaptım. Yaptığım görevler bana komisyon kazandırdı. Kendi sistemimde de görev yapmaya başladım ve 2 kere komisyon yüksek olduğu için ufak bir para yükledim. Daha sonra paramı Binance yoluyla çektim. 1 gün sonra yine aynı kişinin hesabından görev yaptım ve yine bana komisyon geldi. Sonra kendi sistemimden görev yapmaya başladım. 25 görev kalmışken komisyon oranı yükseldi ve benden 6700 TL para yüklememi istedi. Ben de yatırdım ve 15 emir kaldı. Yine komisyon verdi ve 15.000 TL yatırmamı istedi. Ben de yatırdım ve 10 emir kaldı. Daha sonra 1300 dolar yani 26000 TL istedi ve ben burada durdum. Singapurlu kişiye bayağı dil döktüm ve kendisi benim hesabıma 700 dolar yatırdı. 600 dolar daha yatırmasını istedim ama kabul etmedi. Şu anda bana ait olan parayı da çekemiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kaç gündür kafayı yiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (35)

Bekir
Bekir

Birader aynı sorunu bende yaşadım. Yalnız ben hemen uyandım. İlk emirlerini yaptım komisyon aldım. Parayı Bitcoin ile falan bir şekilde ekran resmi göndererek yardımcı olarak çektim. Ama bir görsen ok işareti ile göstermeler falan. Tam profesyonel davranıyor. Ama ben en başta uyandım ilk komisyonu aldım. Sonra tekrar para yatırdı o. Onun görevlerini yaptım. Bende de para yatırma mı istedi. Yatırmadım. Çünkü en başında uyandım dikkat etmeniz gerek. Ama bununla da kesilmedi. Başka hesaplarla halen ulaşıyorlar bana. Hatta şimdi de biri ile görüşüyorum. Eğleniyorum onlarla. 😅

Saben
Saben

Aynı sitede aynı yönlendirmeyle Aynı mağduriyeti bende yaşadım 21/03/2024 aon sipariş 194000 5873 dolar yükle son siparişi gönder paranı çek diyor ısrarla! Sistemde üyeliğime yüklediğim miktarda kaybolmuyor parayı da çekemiyorum! Sonuç ne olacak bilmiyorum toplamda 260 bin yükledim bu mağduriyet nerede biter şimdilik bilinmiyor

amazon-gorev-ve-para-kazanma-aldatmacasi-1.jpg

Görüldüğü gibi

amazon-gorev-ve-para-kazanma-aldatmacasi-1.jpg
Mikail

Aynı şekilde benim de var kardeşim şu an 21.600 dolar içeride çekebileceğim para son görevim kaldı 13.300 USD idi 5000 dolarını sözde o attı üstünü sen tamamla son görev 8300 dolar istiyor ben de bilmiyorum hala konuşuyorum o kişiyle ikna etmeye çalışıyorum ama bence o paralarımızın hepsi gitti

İhsan
İhsan

Aynı sorun bende de var

Oğuz
Oğuz

Ben dahalik o duruma düşmedim yorumları okuyunca kötü oldum geçmiş olsun kardeşlerim

Okcu
Okcu

Kadının fotoğrafı varsa yorumlara koyun belki Google'da denk gelinir ve başkaları Tonga'ya düşmez

Nazife
Nazife

Singapurlu kişinin ismi nedir acaba aynı sorunu bizde yaşıyoruz.

Kazim
Kazim

Bende var singaburlu nun fotoğraf numarası

İbrahim
İbrahim

Ml

Yılmaz

Hocam merhabalar bu şikayetle ilgili dönüş yapan oldu mu

Ramo
Ramo

İsmi neydi gardasıma adı falan yok mu

Anıl
Anıl

Aynı sorunu birkaç gündür bende yaşıyorum neyapacağımızı parayı nasıl alacağımız bilmiyorum bir çözüm bulursan banada ulaşırmısın zor bir durumun içerisindeyim

Ozge
Ozge

Aynı şey benimde başıma geldi ne yapmalıyız bunalıma girdim

Aylin
Aylin

Çözüm bulabildiniz Özge Hanım

Murat

Özge hanım ne yaptınız bir şey yapabildiniz mi

Bende aynı şekilde mağdurum ne yapabiliriz

Bende aynı şekilde mağdurum ne yapabiliriz

Cüneyt

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu Coco adlı bayan bir ara beni de bu çıkmaza sokmaya çalıştı ama ben ilk etapta 2 komisyonu çektim, sonra kendim biraz şarj yaptım baktım 300 ÜDS gibi rakam istedi orada durdum, bana sana aşık oldum vs vs dedi arabası varmış satacakmış bir şeyle mırıldandı bende ondan 300 dolar borç istedim ve sadece 3 görev kaldı ikna ettim bana 300 dolar şarj verdi ama son 2 şarj kaldı benden 1300 dolar daha istedi benim 1000 TL m gitti onun 300 dolar gitti. Batak bu işler kardeşim o parayı alamazsın geçmiş olsun... Çok üzüldüm

Erdogan
Erdogan

Binance üzerinden parayı nasıl çektiniz söyler misiniz

Yılmaz

Bu vicdansızlar sana ait paranı hiç etmediyseler senden iyisi yok. Binance'de paran varsa çok rahat çekebilirsin.

Sezer
Sezer

Görevlerin hepsini tamam layarak para nızı çekmeyi deneyen var mı aranızda

Adnan
Adnan

Parayı çekemiyorsunuz. İki ayrı ip tespit edildi diyorlar, sonra vergi diyorlar, depozito diyorlar sürekli türlü bahanelerle para yatırmanı istiyorlar Benim 20,000 $ gitti çok kötü durumdayım hayatım altüst oldu

Nur

Senin telefon numaranı alabilir miyim hacım bizde aynı durumdayız ve aynı kişi

Nur

Hacım biz kızla halen konuşuyoruz ve son 1 görev kalmış biz direniyoruz vermemek için onun yatırmasını bekliyoruz seninle nasıl dalga geçti

Yılmaz

Arkadaşım ne yapabiliriz yemi attılar sonra paramıza el koydular. Bu merhamet yoksunu piçe bir sürü hakaret etmeme rağmen benimle dalga geçti bu yaptığı şey beni daha çok çıldırtıyor. Kısacası para gitti yapılacak olan şey telefon numarası ile bu şahısı yaşadığı ülkede bulmak ve gerekeni yapmak. Ya da ben bir hata yaptım diyerek kaybettiğini sineye çekip hayatına devam etmek.

Süleyman
Süleyman

Selam arkadaşlar Amazon görev komisyonunda benim gibi mağdur olan var mı 200 bin tl kaptırdım yardım edin

Bende

Paranız gitti daha fazla yüklemeyin yüklediğinizde gider aynı kişi bir Malezya liyim diyor bir Singapur luyum

Nur

Kızın ismi nedir ya da fotoğrafı var mı bizde de aynı durum var

Yusuf

Benimle iletişime geçen şahıs bu👇

Cüneyt

Böyle bir resim mi kardeşim 😀😀 kendisi benimle battı o parasını çekemedi ama yalan olduğu için sonra çekmiştir benim kasa bakiyem 2bin USD filandı yanlış hatırlamıyorsam 4hafa sonra link sunucusu kapattılar

Cüneyt

Bende kanıt olarak olması lazım

Bana özlem dedi

Online Platformda Yaşanan Beklenmedik Deneyim Ve Çözüm Arayışı