Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Amazon. Ca Kredi Kartımdan Para Çekmiş

Amazon. Ca Kredi Kartımdan Para Çekmiş
04 Ağustos 2024 18:12

Amazon. Ca kredi kartımdan para çekildi iznim olmadan ben alışveriş yapmadığım halde Amazon tarafından 150 canada doları çekilmiş gerekli incelemeleri başaltım. Amazon canada müşteri hizmetleri ile de görüşme sağladım ama alışveriş yapılmamış gözüküyor, Enpara kredi kartını kapattım, Enpara yurt dışı harcamalarında neden şifre istemedi oda ayrı soru işareti

Yorumlar (23)

Turhan
Turhan

Akbank, Axess, Enpara?

Enpara

Yusuf

17.10.2024 23.55'te Amazon. Ca sitesi üzerinden 102 Kanada dolarlık (2753.21 TL) işlem yapılmıştır. Hemen kapattırdım umarım kısa sürede ücret iade edilir. Sizlere ne kadar sürede iade edildi?

Yunus

Henüz iade edilmedi ama olumlu sonuçlandı benim itiraz talebim

Oktay

Akbank'tan Aynısı benimde başıma geldi emniyete gittim harcama itirazı ettim bankaya benim onayım olmadan nasıl çekim olur dedim mahkemeye vereceğim bankayı

Yiğit
Yiğit

Benim de Axess kredi kartımdan 4 kere Amazon. Ca adlı 100 Kanada doları değerinde toplam 400 Kanada doları çekilmiş. Hiçbir şekilde bildirim gelmedi harcama itirazında bulundum ama hesap kesimi gerçekleşti. Akbank'tan haber bekliyorum.

Oktay

Bende şu an bekliyorum aynı tarihte aynı saatlerde olay ikimizin de başına gelmiş ben olayı Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağım

Oktay

Aynısı benimde başıma geldi nasıl bir yol izlemeliyiz Axess kredi kartının açığı var

Erçin

Merhaba. Benim de 1 Eylül'de Akbank kredi kartımdan Amazon. Ca tarafından 4 kez 102.00 Cad para çekilmiş. İşlemlerden 5 saat sonra bankayı arayıp kartımı kapattırdım ve harcama itirazında bulundum. Amazon. Ca ile de görüştüm ama harcamaların bana ait olmayan bir üyelikten yapılmasından dolayı iade konusunda yardımcı olamayacaklarını söylediler. Akbank'ın harcama itirazını değerlendirmesini beklemekten başka yapacak bir şeyim yok gibi görünüyor. Siz bir sonuca ulaşabildiniz mi?

Aydın
Aydın

Merhaba sonuç ne oldu acaba benden de 225000 TL tutar çekildi aynı sizin gibi.

Yunus

Evet ben olumlu dönüş aldım itirazım kabul edildi, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun, ve kredi kartı teslim bilgileri dosyasında yanlış bilmiyorsam 7. Madde açıklamasını okuyun 24saat içinde 3. Kişiler tarafından harcama yapılırsa bankanın sorumluluğundadır diye bir yazıvar onu bulun okuyun ve bankaya onu bildirin ama Hakem Heyeti'ne başvurun

Erçin

Yaptığım harcama itirazı inceleme aşamasında hâlâ. 6 Eylül'de, "01.09.2024 tarihinde paylaştığınız 8*******1 numaralı bildiriminizle ilgili incelememiz devam ediyor. Alışveriş yaptığınız üye iş yerinden/üye iş yeri bankasından bilgi/belge talep ettik. Gerekli bilgiler elimize ulaştığında değerlendirmemizi tamamlayıp sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz." şeklinde e-mail geldi bilgilendirme amaçlı. İncelemenin sonuçlanmasını bekliyorum.

Peki herhangi bir sonuca ulaştınız mi benimde 11 bine yakın param gitti

Erçin

Amazon Türkiye üyeliğim var. Aynı üyelikle Amazon. Ca sitesinden giriş yapıp canlı yardıma bağlandım. Chat üzerinden online olarak görüştüm.

Oktay

Müşteri hizmetleri ile nasıl görüştünüz

Batuhan
Batuhan

Merhaba Yusuf bir sonuca varabildin mi aynı sorunu ben de yaşadım da

Yunus

Benim sorunum çözüldü iade edecekler harcamamı

Yunus

Vallahi her gün arıyorum bankayı 45 ile 200 gün süre tanıdılar, bekliyorum ama her günde arıyorunm

Erçin

Batuhan Bey, siz bir sonuca ulaşabildiniz mi?

Amazon Tarafından Kredi Kartımdan Benden Habersiz Harcama Yapılmış

09 Eylül 2024 08:01

24 Haziran 2024 17:05
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
02 Nisan 2024 13:12