Alusso Thermal Hotel Spa & Convention Center (Afyon) Alusso Thermal Afyon Mahremiyet İhlali

16 Kasım 2023 12:019.878

Dikkat! Kalan ve kalacak olan misafir arkadaşlar, beş gece kaldığım Afyon Alusso Thermal Otel'de mahremiyet ihlali yapılmaktadır. Bilgimiz dışında ve hiçbir bilgi verilmeden, sözde konsept adı altında corner suit odalardaki banyolar dışarıdan görülebilmektedir. Duş alınan bölümden dışarı çıkıldığında, aşağıdaki teras bölümünden tüm misafirler sizi görebilmektedir. Biz geç fark ettik ancak otel işletmesi bu konuda bizi başlarından savdı. Ahlaki ve etik olmayan bu davranışın göz ardı edilmesi hiç hoş bir durum değildir. Ben gerekli mercilere başvuracağım. Otel bilgilendirme yapmadığı için ben de sizleri bilgilendirmek istedim.

Grand Alp Villa Termal Tatil Köyü Afyon'daki Termal Tatil Köyü Konaklama Sorunları

Alp Thermal Tatil Köyü'ne Afyon'da internet üzerinden ulaştım. 11.04 ve 13.04 tarihleri arasında iki gece konaklama için...